Summertime Kids!

Ook dit jaar hoeven de kinderen zich in de zomervakantie niet te vervelen, want Summertime kids is er weer. Maar liefst negen dagen lang is weer er van alles te doen en te beleven bij 4Events in Pica Mare.

Ook dit jaar hoeven de kinderen zich in de zomervakantie niet te vervelen, want Summertime kids is er weer. Maar liefst negen dagen lang is weer er van alles te doen en te beleven bij 4Events in Pica Mare.

Vanaf 30 juli is er elke dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur volop vertier zowel binnen als buiten het gebouw. Kinderen in de leeftijd van drie tot twaalf jaar kunnen zich vermaken in het springparadijs, het zwemparadijs of in het theaterparadijs.

Het Springparadijs
De zaal staat vol met verschillende (grote) springkussens voor groot en klein. Buiten in de tuin kun je allerlei verschillende spellen spelen. Er komt een grote klimtoren op het gras, er is een skelterbaan en nog veel meer. En als het mooi weer is, dan zijn er ook spellen met water.

Het Zwemparadijs
Nieuw dit jaar is dat het recreatiebad van Optisport, ook op die dagen van 12.00 tot 17.00 uur open is. Dus kun je heerlijk zwemmen en van de glijbaan glijden.

Het Theaterparadijs
Heb je even geen zin om te springen op het springkussen of buiten te spelen, dan is er in het theaterparadijs ook van alles te zien en te beleven. Er zijn poppenkastvoorstellingen, toneelvoorstellingen, er wordt film gedraaid of je kunt lekker meezingen met de sing-a-long songs. En in het zwembad zijn er verschillende toneelvoorstellingen op het water! Per dag worden niet één maar twee films gedraaid.

En wat nog meer!
Er is een kleurhoek waar je naar hartenlust kunt kleuren, tekenen en knutselen. Schminken mag in deze kinderwereld ook niet ontbreken, dus ook daar hebben we aan gedacht.

Entree
Entree voor één dag is € 6,50 voor kinderen van drie tot en met twaalf jaar. Ouders mogen gratis naar binnen. Je kunt ook een dagkaart kopen voor € 12,00. Daarvoor krijg je dan: entree, een flesje frisdrank, een ijsje en frites met een snack.

Voor meer informatie kijk op onze website

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring