Tevreden klanten en optimale service!

Sinds september hebben Martijn van Drempt en Özlem Temir hun spiksplinternieuwe fietsenzaak ‘Van Drempt Tweewielers’ aan de Zandstraat 38 in Gennep. Ik ben nieuwsgierig en loop er even binnen.

Sinds september hebben Martijn van Drempt en Özlem Temir hun spiksplinternieuwe fietsenzaak ‘Van Drempt Tweewielers’ aan de Zandstraat 38 in Gennep. Ik ben nieuwsgierig en loop er even binnen.

Het stel was al een tijdje op zoek naar een goede plek voor een eigen winkel. Zij vonden Gennep altijd al een leuk stadje en zagen ook dat er geen fietsenzaak meer was, dus dit pand was voor hen een gouden vondst! Martijn heeft veertien jaar ervaring in de fietsenwereld en wilde altijd al een eigen onderneming. Özlem kómt uit een echte ondernemersfamilie dus het was de stap naar een eigen onderneming niet zo heel groot. 

Van Drempt Tweewielers verkoopt fietsen, e-bikes, gebruikte fietsen, kinderzitjes, fietsaccessoires zoals fietshelmen, fietstassen, bellen maar je kunt er ook terecht voor fietsreparaties. “Ik heb veertien jaar ervaring dus een fiets repareren is voor mij gesneden koek”, zegt Martijn. “Achter in de winkel heb ik een ruime werkplaats waar ik elke dag klaar sta voor reparaties. Voorin de winkel heb ik een ruim assortiment fietsen. Omdat we nog maar net begonnen zijn, is onze collectie nog niet heel uitgebreid, maar we kunnen wel alles bestellen en leveren. Sommige merken eisen een minimale afname van tien fietsen, als je dan net begonnen bent zijn dat grote investeringen. Rustig aan beginnen en langzaam uitbouwen, dat is onze gedachte hier. Klanten moeten tevreden zijn en onze service optimaal, dat lukt nu goed.”

Van Drempt verkoopt fietsen van o.a. Cortina, Altec, Trenenergy en Pointer. Elektrische steps van Bolht en fietstassen van Beck en Willex. “Ach loop gewoon eens binnen, ik neem altijd de tijd voor praatje, gezellig toch”, besluit Martijn.

Van Drempt Tweewielers, Zandstraat 38 Gennep,

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring