Uw gras, ons vak

Verspeek Graszoden levert niet alleen graszoden. Zij zorgen ervoor dat u straks in de zomer kunt genieten van uw groene gazon.

Verspeek Graszoden levert niet alleen graszoden. Zij zorgen ervoor dat u straks in de zomer kunt genieten van uw groene gazon.

Naast het leveren, het afhalen van graszoden en de aanleg van graszoden in uw tuin, zorgt Verspeek ook voor renovatie van uw bestaande gazon. “Met onze compacte verticuteermachine en doorzaaier kunnen wij uw gazon een flinke opknapbeurt geven,” zegt Christiaan Verspeek. “De droogte van vorig jaar heeft zijn sporen achtergelaten en veel gazons zijn flink beschadigd. Maar wat veel mensen niet weten, is dat dit ook weer te herstellen is” aldus Verspeek.

Verticuteren zorgt voor het verwijderen van dood materiaal, zodat er weer vocht, licht en lucht bij de graswortels kan komen. Vervolgens legt de doorzaaimachine het graszaad in de bodem en drukt de bodem ook weer dicht. Het graszaad krijgt zo meer kans om te kiemen. Het gazon wordt bemest en met voldoende vocht en zonlicht zijn na een tot twee weken de nieuwe grassprietjes zichtbaar. Op naar een groene zomer!

Verspeek is uw partner als het gaat om gras: advies, graszaad, graszoden, onkruid- en graslarvenbestrijding, bemesting, bodembewerking, inzaaien en egaliseren. Zoekt u werkzaamheden die hier niet staan vermeld? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 06-25085608 of stuur een e-mail naar info@tuinwerken.nl

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring