Uw project, onze passie!

In november 2018 openden Nancy en Remco Terwindt de deuren van hun bedrijf Kozijndeluxe. Een uitgebreide showroom met volop keus in kunststof-aluminium kozijnen, ramen, deuren, overkappingen, raamdecoratie, serres en schuifpuien.

In november 2018 openden Nancy en Remco Terwindt de deuren van hun bedrijf Kozijndeluxe. Een uitgebreide showroom met volop keus in kunststof-aluminium kozijnen, ramen, deuren, overkappingen, raamdecoratie, serres en schuifpuien.

Remco zit al meer dan twintig jaar in het vak en had altijd al een droom om voor zichzelf te beginnen. Met Kozijndeluxe verwezenlijkte hij deze droom.

Remco keek de afgelopen jaren bij meerdere bedrijven in de keuken, deed ervaring op en ontdekte: dit kan anders. Samen met zijn vrouw Nancy trok hij de stoute schoenen aan. Het persoonlijke contact, de optimale service en de korte lijnen, zijn zaken die zij nastreven en die passen ook bij het stel. Om 100% met de klant bezig te kunnen zijn, sloten ze zich direct aan bij Select Windows die de marketingactiviteiten verzorgt. Zo konden ze snel opstarten en inmiddels staat de splinternieuwe showroom in Bergen.

Nancy en Remco richten zich met passie op kozijnen, gemaakt op basis van Schüco profielen. Deze duurzame, isolerende, onderhoudsarme en inbraakwerende kozijnen zijn qua uitstraling niet meer te onderscheiden van hout. Mede dankzij de verschillende verdiepte profielen (Facet, Blok of Accent profiel), de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de mogelijkheid van 150 verschillende kleuren en structuren past uw kozijn altijd bij de stijl van uw woning.

Het voelt als thuiskomen bij Kozijndeluxe, dat merkt u direct. Het is gezellig bij dit no-nonsense bedrijf dat klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel heeft staan. Behalve A-merkproducten houdt u zeker een goed gevoel aan Kozijndeluxe over!

Kozijndeluxe vindt u aan De Flammert 1016T in Bergen.
Telefonisch bereikbaar op (0485) 785 496 of neem een kijkje op de site;

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring