Vissers Bouw- en Daktechniek gaat met de tijd mee

Theo Vissers startte in 2006 vanuit Groesbeek met Vissers Bouw- en Daktechniek. Inmiddels is hij gevestigd in Milsbeek. Met jarenlange ervaring in de dak- en bouwbranch is Theo sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in het renoveren van daken, zink- en loodwerk, timmerwerkzaamheden, het uitvoeren van nieuwbouw en het begeleiden van bouwprojecten.

Theo Vissers startte in 2006 vanuit Groesbeek met Vissers Bouw- en Daktechniek. Inmiddels is hij gevestigd in Milsbeek. Met jarenlange ervaring in de dak- en bouwbranch is Theo sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in het renoveren van daken, zink- en loodwerk, timmerwerkzaamheden, het uitvoeren van nieuwbouw en het begeleiden van bouwprojecten.

Omdat Theo ook in drukke tijden zo persoonlijk mogelijk betrokken wil blijven bij zijn klanten, ondersteunt Roy van Gemert hem sinds een aantal jaren. In 2019 richtten zij Daktechniek Nederland op, waarmee zij als binnendakisolatie-experts bijdragen aan het verduurzamen van de woningmarkt.

“Ons bedrijf groeit mooi door en recent boekte een mooie vooruitgang om onze service aan onze klanten nog meer te optimaliseren”, zegt Theo. “We hebben ons kantoorteam uitgebreid, ons bereikbaarheidsplan vernieuwd, dakdekkersbedrijf J.H.Peperzak overgenomen en onze bedrijfsvoering vernieuwd en geoptimaliseerd in samenwerking met Bas Kusters van BKnow.”

Introductie kantoorteam
“Met genoegen kondigen we aan dat ons kantoorteam is uitgebreid met een nieuwe collega, Kyra Janssen. Kyra zal ons team bij Vissers Bouw & Daktechniek komen versterken en biedt ondersteuning aan Stijn op kantoor. Hierdoor kan Stijn zich meer focussen op de operationele aspecten van ons werk. We zijn enthousiast over de groei van ons team en de bijdrage die Kyra zal leveren aan onze organisatie.” “Mijn oog voor detail en streven naar orde zijn kenmerkend voor mij. Hoewel ik nog veel te leren heb in deze nieuwe sector, ben Ik enthousiast om mijn kennis te vergroten en vaardigheden te ontwikkelen. Een snelle respons en efficiënte communicatie vind ik essentieel, ik zet me in om deze aspecten in mijn nieuwe rol te versterken”, zegt Kyra

Nieuw communicatieplan
“Om de verbeteringen en de groei van ons team optimaal te ondersteunen, hebben we enkele belangrijke wijzigingen doorgevoerd in hoe u ons het beste kunt bereiken”, vult Roy aan. “Voor een verbeterde bereikbaarheid kunt u ons nu voortaan bereiken op ons nieuwe nummer: 0800-1500. We zijn toegewijd aan het bieden van uitstekende service en kijken ernaar uit om u te ondersteunen met onze verbeterde communicatiekanalen.”

Overname van Dakdekkersbedrijf J.H. Peperzak
“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Vissers Bouw en Daktechniek het Dakdekkersbedrijf J.H. Peperzak heeft overgenomen. Deze strategische stap zal onze positie in de markt versterken en nieuwe kansen creëren voor groei en innovatie. Met deze overname kunnen we onze dienstverlening verder uitbreiden en onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met het team van Jos Peperzak, dat nu onderdeel is van Vissers Bouw en Daktechniek, ons in staat zal stellen om synergiën te benutten en waarde toe te voegen aan onze producten en services.”

Nieuwe werkwijze
“Op 1 december 2023 hebben we al een belangrijke stap gezet in de volgende fase van Vissers Bouw- & Daktechniek: de start van een project gericht op het verbeteren en digitaliseren van onze bedrijfsvoering. Ons doel is om onze servicekwaliteit aanzienlijk te verhogen, ons voor te bereiden op toekomstige groei en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit willen we bereiken door efficiëntere planning (wat resulteert in minder gereden kilometers), werkzaamheden vaker in één keer goed uit te voeren en ons papierverbruik drastisch te verminderen. Deze verbeteringen stellen ons in staat om efficiënter te werken en u nog beter van dienst te zijn.”

Op naar een mooie toekomst!

Vissers Bouw en Daktechniek
Ovenberg 1 - Milsbeek - Tel 0800-1500

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring