Voel je weer beter in balans

Marion Pennings uit Ven-Zelderheide is Voetreflexplus therapeut. Met haar eigen praktijk Voetreflexologie Marion Pennings, staat ze graag voor je klaar. Maar wat houdt het nou precies in? Nieuwsgierig als ik ben, ga ik met haar in gesprek.

Marion Pennings uit Ven-Zelderheide is Voetreflexplus therapeut. Met haar eigen praktijk Voetreflexologie Marion Pennings, staat ze graag voor je klaar. Maar wat houdt het nou precies in? Nieuwsgierig als ik ben, ga ik met haar in gesprek.

Marion heeft de opleiding voor voetreflexplus therapeut succesvol afgerond bij Total Health.  Daarnaast heeft ze ook de HBO medische basiskennis gevolgd en afgerond. “Ik voelde me altijd al aangetrokken tot de natuurgeneeskunde en volgde mijn gevoel daarin”, zegt Marion. “Een paar jaar geleden kwam ik zelf bij een voetreflex therapeut met klachten en al na de eerste behandeling was ik overtuigd en dankbaar voor de positieve uitwerking die het op mij had. Na een paar behandelingen was ik klachtenvrij! Bijzonder, dacht ik, dát wil ik ook kunnen, en zo geschiedde.”

“Voetreflex is een natuurgeneeskundige therapie die uitgaat van de samenhang tussen lichaam, ziel en geest. Je lichaam weerspiegelt zich in je voeten, dit zijn de reflexzones. Door allerlei oorzaken zoals leefpatroon, voeding, stress, emoties zoals verdriet, angst of frustraties kan er in je lichaam een blokkade ontstaan. Door deze blokkade kun je minder goed functioneren en daardoor kunnen er zich vervolgens allerlei klachten ontwikkelen. De energiestroom naar het betreffende orgaan of lichaamsdeel is dan waarschijnlijk geblokkeerd. Via voetreflexmassages, cupping of ontspanningsmassage ga ik deze blokkade opheffen. Ik kijk niet alleen naar je fysieke klacht maar ook naar de oorzaak van je klacht en dat neem ik mee in de behandeling. Het schenkt mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen met mijn massages zodat ze zich fysiek en geestelijk beter in balans voelen.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Neem gerust vrijblijvend contact met me op!”

Marion Pennings, tel: 06-52351340 of kijk op

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring