Volop genieten bij ‘De Fabriek’
In de zomer van 2017 opende ‘De Fabriek lekker eten en drinken’ hun deuren aan De Grens 3 in Heijen. De bijzondere en betaalbare gerechten zijn er erg goed, en zien er ook nog eens smakelijk uit.
- Remi van Bergen
- Topic Maasduinen
- Deel dit artikel
In de zomer van 2017 opende ‘De Fabriek lekker eten en drinken’ hun deuren aan De Grens 3 in Heijen. De bijzondere en betaalbare gerechten zijn er erg goed, en zien er ook nog eens smakelijk uit.
Samen met haar dochters Brechje en Nienke runt Ilona Derks de zaak. Manlief Frank is erg druk achter de schermen, een echt familiebedrijf dus. Aangevuld met divers personeel serveren zij heerlijke en originele (seizoen) gerechten veelal gemaakt van streekproducten.
Coronatijd = take away time
Nadat de corona maatregelen door het kabinet bekend werden gemaakt, gooide de dames het roer enigszins om. Geen zin om stil te zitten, werden al snel nieuwe ideeën en creaties geboren. “We moesten snel schakelen, anders denken en kansen creëren”, zegt Ilona. “We besloten een deel van onze gerechten als afhaalgerecht aan te bieden. En ja, dat werkte goed! We zijn blij dat veel gasten ons deze kans gunnen. Het geeft ons moed om door te gaan met onze afhaal service. Dank je wel daarvoor!
Pasen
“Op Eerste en Tweede Paasdag kun je genieten van ons overheerlijk Paasplenkske van Frenkske. Want bij Pasen hoort lekker eten en dat regelt ‘De Fabriek’ voor jullie. Haal het oude servies van oma uit de kast en dek je tafel op z’n paasbest! De rest regelen wij. Wil je meer weten over ons Paasplenkske? Neem een kijkje op onze website.
De Fabriek is op maandag en dinsdag tot 17.00 uur gesloten. Vanaf 17.00 uur staan zij graag voor u klaar. Uiteraard kunt u wel gewoon vanaf 11.30 uw bestelling doorgeven via onderstaande telefoonnummer.
Pas goed op u zelf en uw omgeving. Samen staan we sterk!
Liefs, Team De Fabriek
Meer info en of reserveren, (0485) 231 603
Houd hier onze facebookpagina in de gaten
of kijk eens op