Wij hebben van onze passie ons beroep gemaakt

Bij Giant Store in Milsbeek werken echte vakmensen, mannen die alles over uw fiets weten en fietsen als passie hebben. We spreken met eigenaar René Zeegers en de monteurs van Giant store Milsbeek, Niels Janssen en Robin Blummel.

Bij Giant Store in Milsbeek werken echte vakmensen, mannen die alles over uw fiets weten en fietsen als passie hebben. We spreken met eigenaar René Zeegers en de monteurs van Giant store Milsbeek, Niels Janssen en Robin Blummel.

Beide heren trekken er bijna dagelijks op hun racefiets op uit. Niels is afkomstig uit Middelaar, woonachtig in Gennep hij werkt vijf jaar in Milsbeek. Hij volgde de fietsenmakersopleiding en volgt nog regelmatig bijscholingen om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Hij fietst eigenlijk zijn hele leven al. Zijn collega Robin Blummel, rijdt dagelijks van Sint Michielsgestel richting Milsbeek om hier als fietsenmaker te werken. Robin fietst ook al zijn hele leven en is nog altijd op hoog niveau actief, in de elite klasse. Op de vraag waarom hij dagelijks van Sint Michielsgestel naar Milsbeek komt gereden zegt hij: “Fietsen is mijn passie, hier kan ik mijn ei kwijt. Ik ken René al jaren en ook veel klanten en andere wielerfanaten die hier klant zijn, dus zit ik helemaal in het wereldje”. Niels vindt het ook heerlijk om zijn passie met klanten te delen. “Ons voordeel is dat we allebei ook rijden, dat is soms handig bij klanten, we weten wat er speelt en zien vaak meteen wat er aan de hand is. En we hebben natuurlijk een gedeelde passie en ook daar leren we elke dag nog van.”

Tevreden klanten
Eigenaar René is erg blij met de mannen. “Het scheelt echt enorm dat ze passie hebben voor het fietsen. Ze weten vaak al snel precies wat er aan de hand is. Ook klanten waarderen dit en hierdoor zijn ze vaak ook al snel geholpen. Ze zijn beiden ook erg leergierig, naast de racefietsen en mountainbikes weten ze gelukkig ook alles van gewone fietsen en elektrische fietsen. Wij zijn dan ook hét adres voor uw nieuwe of gebruikte elektrische fiets tegen zeer scherpe prijzen en met garantie! Onze service en vakkennis vinden wij bijzonder: korte lijnen en altijd snel een passend advies. Onze klanten moeten tevreden zijn met hun fiets of dat nu een racefiets is, een mountainbike of electrische, dat maakt niks uit.”

Levertijden
In tegenstelling tot vele andere fietsenwinkels kent men bij Giant Store Milsbeek geen lange levertijden. Omdat dit een officiële Giant Store is, krijgt men voorrang op de levering van elektrische fietsen. In de Giant Store in Milsbeek vindt u verder een uitgebreid assortiment fietsen, racefietsen, ATB's, (zowel gebruikt als nieuw) onderdelen, accessoires, kleding, schoenen, sportvoeding en noem het maar op.

Loop eens binnen.

Giant store Milsbeek
Langstraat 74 • Milsbeek

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring