YES WE CAN!

TVK dakwerken zijn dakspecialisten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met veertig jaar ervaring zorgen zij voor perfect vakwerk en een bijzonder goede service.

TVK dakwerken zijn dakspecialisten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met veertig jaar ervaring zorgen zij voor perfect vakwerk en een bijzonder goede service.

Het team, bestaande uit vakmensen, staat graag voor u klaar als het gaat om dakbedekking, dakreparatie, dakisolatie, het plaatsen of vervangen van koper- en zinkwerk en het plaatsen van zonnepanelen, niks is ze te gek.

En dat ‘niks ze te gek is’, bleek afgelopen november wel. Een team reisde helemaal naar Michigan in Amerika om daar een woning te voorzien van zonnepannen. Een leuke klus en het staat goed op je CV. “Nou dat was me ook wat zeg, wat een belevenis”, zegt Hennie van Kempen. “Toen we te horen kregen dat het om Amerika ging, dachten we eerst nog America bij Horst. Maar het was toch echt in Michigan Amerika. De opdrachtgever was op zoek naar een onderneming die zonnepannen kon leggen, al het zinkwerk kon regelen, materialen kon regelen, alles helemaal compleet. Via de fabrikant (Wienerberger/Koramic) kwam de opdrachtgever bij ons terecht: YES WE CAN!

Online en via gedetailleerde foto’s troffen we onze voorbereidingen om goed beslagen ten ijs te kunnen komen. Materialen en gereedschap werden al in augustus naar Amerika verscheept en vanwege Covid reisden wij er wat later, in november, met drie man achter aan. En dan kom je in Amerika, daar waar vrijwel iedereen in de buurt shingles op het dak heeft liggen. We hebben er vier volle weken hard gewerkt. Het huis dat we volledig mochten bekleden met zonnepannen, is daar nu natuurlijk wel een echte trendsetter. Ons gereedschap hebben we daar gelaten, verschepen was duurder, dan nieuw aanschaffen. Ach wie weet volgen er wel meer projecten in Amerika, dan hebben we dat alvast daar”, lacht Hennie.

Theunissen van Kempen   
Vensestraat 53  Ven-Zelderheide
Tel: 0485-361010

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring