Ze zijn er weer, heerlijke asperges!

De asperge is een bijzonder product. Hoe bijzonder blijkt alleen al uit de vele bijnamen die de asperge kent. Wat dacht u van ‘koningin van de groente', het ‘witte goud', ‘parel van het land' en ‘points d'amour'?

De asperge is een bijzonder product. Hoe bijzonder blijkt alleen al uit de vele bijnamen die de asperge kent. Wat dacht u van ‘koningin van de groente', het ‘witte goud', ‘parel van het land' en ‘points d'amour'?

Bij Kwekerij Berns in Milsbeek weten ze alles over de asperge: van de teelt en de heilzame werking tot de (eigen)aardigheden van de groente. Ook geven zij u graag advies en hebben zij diverse menu’s waarin asperges verwerkt worden. Half maart ondergaat de loods aan de Rijksweg elk jaar weer een transformatie. Deze wordt ingericht voor de verwerking en verkoop van de asperges. Gedurende het aspergeseizoen is de winkel zeven dagen per week geopend, waarin (bijna) alles te koop is wat nodig is voor een heerlijk en gezellig aspergediner. Van saus, ham tot en met een aspergeservies en kookboeken met heerlijke aspergerecepten. Het is een feest om door de winkel te lopen. Laat u informeren en inspireren en overtuig uzelf van de bijzondere eigenschappen van deze ‘koningin'. Tevens kun je bij Kwekerij Berns terecht voor de allerlekkerste aardbeien.

Aspergefeesten
In samenwerking met Carnavalsvereniging De Diepenkikkers organiseert Kwekerij Berns ook dit jaar de ‘Milsbeekse aspergefeesten’ als afsluiting van het aspergeseizoen. Dit jaar zullen de aspergefeesten in combinatie met het 66-jarige jubileum van de Diepenkikkers in het weekend van 21 t/m 23 juni worden gehouden. Zaterdag 22 juni zijn dan de aspergefeesten!

Spaaractie
Speciaal voor de komende aspergefeesten houdt Kwekerij Berns een leuke spaaractie. Bij besteding van € 5,- in hun winkel, ontvangt u een sticker voor op uw spaarkaart. Een volle spaarkaart geeft gratis entree voor de aspergefeesten op zaterdag 22 juni 2024.

Kwekerij Berns
Rijksweg 36B Milsbeek
Tel: 06-51 28 25 73

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring