Dagherstel bij Autoschade Wijchen

Autoschade Wijchen bestaat al ruim vijfendertig jaar. Arno en Marja Spanjaards runnen het bedrijf sinds vijf jaar. In het team met een twintigtal medewerkers, werken ook hun beide zoons, een echt familiebedrijf dus. We nemen er een kijkje.

Autoschade Wijchen bestaat al ruim vijfendertig jaar. Arno en Marja Spanjaards runnen het bedrijf sinds vijf jaar. In het team met een twintigtal medewerkers, werken ook hun beide zoons, een echt familiebedrijf dus. We nemen er een kijkje.

"Ik werk al vanaf mijn vijftiende in deze branche en ben onderaan de ladder begonnen in de spuiterij. Altijd werkte ik bij schadeherstelbedrijven en ik heb me opgewerkt tot chef werkplaats en bedrijfsleider. In 2001 besloot ik om voor mezelf te beginnen, in Weurt, klein met één personeelslid. We groeiden hard en besloten in 2007 te verkassen naar een groter pand in Nijmegen. En sinds vijf jaar zitten we dan hier in Wijchen”, zegt Arno. “Autoschade Wijchen heeft een goede naam, we werken met goed opgeleide vakmensen en het paste perfect bij onze bedrijfsfilosofie. Kortom, dit was een uitgelezen kans om uit te breiden. Deze stap wilden we vooral ook maken met het oog op bedrijfsopvolging door onze twee zonen later. We zien in deze branche een positieve toekomst en onze zonen hebben zeker de ambitie om het familiebedrijf voort te zetten”, vult Marja aan.

Dagherstel
Naast compleet schadeherstel van personenauto's en bedrijfsauto's tot 3500 kg, kunt u er terecht voor ruitherstel, smart repair, restyle werkzaamheden, spuitwerk en hagelschadeherstel. “Maar ook voor dagherstel”, zegt Marja. “We hebben twee werkplekken in een nieuwe spuitcabines gebouwd en de kleinere schades kunnen we hier binnen een dag repareren. Schade aan je auto is nooit leuk, ook al is die schade beperkt, je bent je auto toch zo een paar dagen kwijt. Wij herstellen kleine autoschades binnen één dag én ook nog eens tegen een vaste prijs. Zo weet je waar je aan toe bent, wel zo fijn. Van krasjes tot kleine en grote deuken. Je kunt het zo gek niet bedenken of we herstellen het voor u.”

Autoschade Wijchen Nieuweweg 206 Wijchen (024) 642 18 81

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring