Eenmaal Rousseau, dan wil je niet anders meer

Afgelopen maart opende in het winkelcentrum Maasburg, Cuijk de nieuwe winkel van Rousseau chocolade. Een waar chocolade-paleis boordevol overheerlijke chocolade. We spreken erover met franchisenemer Sandra Bax.

Afgelopen maart opende in het winkelcentrum Maasburg, Cuijk de nieuwe winkel van Rousseau chocolade. Een waar chocolade-paleis boordevol overheerlijke chocolade. We spreken erover met franchisenemer Sandra Bax.

Sandra (44) moeder van twee dochters en woon achtend in Weert, runt deze gloednieuwe winkel. “Ja klopt, eigenlijk kwam deze winkel ineens op mijn pad”, begint Sandra. “Ik heb levensmiddelen technologie gestudeerd en daarna een eigen consultancybureau gehad. Hiermee adviseer ik bedrijven hoe te voldoen aan de eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Zo raakte ik ook in contact met de fabriek Rousseau. Ja toen is de bal snel gaan rollen en opende ik naast mijn job als consultant, mijn ‘eigen’ Rousseau in Cuijk!”

Rousseau Chocolade maakt al meer dan vijftig jaar de allerlekkerste chocolade volgens het geheime familierecept, gemaakt in de eigen chocoladefabriek, ambachtelijk, duurzaam en betaalbaar. In de winkel in Cuijk kunt u terecht voor lekkere bonbons in diverse smaken, de welbekende pindarotsjes, wensplaten met uw eigen tekst, logobonbons en nog veel meer lekkers. “Daarnaast hebben we zeer veel lekkere cadeautjes voor verschillende gelegenheden zoals geboorte, moeder- en Vaderdag, communie, verjaardag, Pasen, Suikerfeest en de feestdagen. We hebben voor ieder wel wat in huis, in diverse scherpe prijsklassen. Ook de zakelijke klant slaagt bij ons. We leveren onze chocolade door heel Nederland en zelfs daarbuiten bij bedrijven om hun medewerkers of zakenrelaties te verrassen. Eenmaal chocolade van Rousseau geproefd, dan wil je niet meer anders”.

Neem eens een kijkje in onze ‘heerlijke’ winkel!

Rousseau Cuijk
Maasburg 4, Cuijk
Tel: (0485) 745755 / 06-52686494

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring