Expertise in slaapcomfort en optimale klantenservice

Familiebedrijf Beddenspeciaalzaak De Vries Malden is al meer dan 30 jaar een begrip in Malden en omgeving.

Familiebedrijf Beddenspeciaalzaak De Vries Malden is al meer dan 30 jaar een begrip in Malden en omgeving.

Vanuit de hele regio brengen klanten een bezoek aan de schitterend ingerichte winkel. Niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment met producten van topkwaliteit, maar vooral ook voor de expertise en klantvriendelijke bediening door eigenaar Remko de Vries en zijn team.

Jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van slaapcomfort en een uitstekende materiaal- en marktkennis vormen het onderscheidende vermogen van Beddenspeciaalzaak De Vries. Bovendien worden alle medewerkers permanent getraind en wordt hun kennis up to date gehouden door de nauwe contacten met de producenten en toeleveranciers van bedsystemen en bedtextiel. Remko de Vries zit zelf al vijfentwintig jaar in de branche en heeft ook jarenlang gewerkt aan de leverancierskant en was regelmatig betrokken bij productontwikkeling. Ook nu nog heeft hij nauwe banden met de producenten van slaapcomfort en brengt hij bij diverse productinnovaties zijn praktijkervaring in. Remko beschikt hierdoor over ruime kennis van eigenschappen van materialen en de toepassing in de praktijk, zoals aspecten van duurzaamheid, drukkracht en ventilerend vermogen.

Zorgmatras: 95,6% optimale lighouding
“Ik ben onder meer betrokken bij de ontwikkeling van een zorgmatras”, legt Remko de Vries uit. “Dit matras is opgebouwd uit losse modules waardoor je een optimaal ergonomisch en therapeutisch verantwoord resultaat bereikt. We kunnen zo de lighouding van de klant voor 95,6% optimaal te krijgen. Dit matras is dan ook medisch geaccrediteerd en wordt in de tweedelijnszorg vergoed, omdat heel veel klachten ontstaan door een slechte nachtrust.”

De kracht van Beddenspeciaalzaak De Vries zit ook in de scherpe analyse van de huidige slaapsituatie bij klanten en het vertalen van de behoeften, wensen en eisen naar een optimale oplossing qua slaapcomfort. Er wordt dan rekening gehouden met zaken als postuur, slaaphouding, eventuele gewrichtsklachten, of iemand het snel warm of koud heeft, of men 's nachts veel beweegt, nachtelijk transpireren, maar ook of er sprake is van bepaalde allergieën voor bepaalde materialen. De eerste stap is daarom altijd een zeer uitgebreid inventarisatiegesprek en daarop volgt dan een passende maatwerk oplossing voor de klant.

We nemen de tijd voor onze klanten
Remko: "De focus van ons hele team is gericht op 100% klanttevredenheid. Een tevreden klant zorgt immers niet alleen voor een grote klantentrouw, maar een tevreden klant is bovendien je allerbeste ambassadeur. Ze bevelen ons aan bij vrienden en bekenden en vaak wordt binnen een familie ook de volgende generatie weer klant bij ons. Het is voor ons de uitdaging om met de beste service de verwachtingen van de klant te overtreffen. We scoren daarom zeer hoog in klantenreviews en krijgen veel complimenten. De klant is welkom in onze winkel, maar we komen ook met alle plezier thuis om de huidige situatie te bekijken. Ook na de koop zijn we onze klanten niet vergeten en kunnen ze een beroep op ons doen. Zo hebben we bijvoorbeeld onze 'omkeerservice' van het matras voor mensen die dat zelf niet kunnen. Omdat we voor onze adviesgesprekken ruimschoots de tijd nemen, bouw je een band op met je klant. Dat maakt ons vak persoonlijk en extra leuk. Wij maken onze naam Beddenspeciaalzaak in alle opzichten waar”, benadrukt Remko de Vries afsluitend.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring