Shirlouette Bodywear & MammaCare

Wanneer je als gevolg van borstkanker een borstoperatie moet ondergaan, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede borstprothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

Wanneer je als gevolg van borstkanker een borstoperatie moet ondergaan, loopt je vrouwelijkheid een flinke deuk op. Dan is het belangrijk om een goede borstprothese en lingerie aan te schaffen, zodat je weer zelfvertrouwen kunt uitstralen.

De keuze die je maakt voor een bepaalde borstprothese is erg belangrijk, omdat elke borst een andere vorm heeft, en de prothese de eigen borst zo goed mogelijk moet benaderen. Samen met jou wordt er gezocht naar de meest natuurgetrouwe oplossing. De borstprotheses zijn gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit, wat zorgt voor een prettig draagcomfort. Ook krijg je uitleg over de manier waarop de borstprothese het beste onderhouden kan worden. Shirley de la Croix, eigenaresse is gediplomeerd mammacare adviseuse.

Lingerie en badkleding
Een goed passende prothese BH zorgt ervoor dat jouw prothese goed en veilig blijft zitten door de cuphoesjes in de cups. Shirlouette heeft een mooi uitgebreide lingerie collectie maar ook badmode, tops, accessoires en mutsjes. Wij werken met merken als Anita, Amoena, Silima, Basko, Susa, Abraso en Megami. Wij werken wel op afspraak voor het aanmeten van de prothese. Op woensdag hebben wij een inloopdag.

Erkenning en vergoedingen
Shirlouette is gecertificeerd volgens de Stichting Erkenningsregeling leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH). De ­speciaalzaak heeft contracten met alle zorgverzekeraars, en kan de ­declaratie voor je verzorgen, zodat je daar zelf geen ­omkijken meer naar hebt. Borstprotheses worden vergoed vanuit de basisverzekering. Sommige zorgverzekeraars vergoeden ­protheselingerie en -badkleding deels vanuit het aanvullende pakket.

Professionele kennis volop dus, maar zeker ook altijd een luisterend oor en een begripvolle benadering, desgewenst aan huis!

Over Shirlouette
Shirley’s aanpak is er een van individualiteit en vertrouwen. “Ik denk mee over nazorg en oplossingen, waarbij ik uitgebreid stil sta en rekening houd met de emoties van mijn cliënten. Ik wil hen niet alleen bijstaan als het gaat om ‘technische’ oplossingen, maar écht helpen om hen een stukje zelfvertrouwen terug te geven.”

Sinds kort zijn wij ook leverancier van stomabanden op maat gemaakt.

Shirlouette Bodywear & MammaCare/Stomabanden
Julianaplein 101, 6641 CS Beuningen
Tel. 024 – 785 4594
info@shirlouette.nl

 

 

Naar het overzicht

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring