Terrasfeesten bij de Wolfsberg

Boek snel, voor het te laat is...

Boek snel, voor het te laat is...

Dit jaar helaas opnieuw geen Vierdaagse(feesten), maar wél een week vol live muziek in Groesbeek. Zes dagen lang halen ze daar de beste zangers en zangeressen van Nederlandse bodem naar De Wolfsberg voor een unieke belevenis voor een select gezelschap. Van dinsdag 20 juli tot en met zondag 25 juli kun je in de tuin muzikaal lunchen, dineren of borrelen. Geniet van een culinaire beleving in een knusse setting op de mooiste plek van Groesbeek, terwijl je wordt getrakteerd op een persoonlijk miniconcert van één van deze Nederlandse topartiesten. Iedere dag treedt één van deze muzikanten op tijdens twee tijdslots in de tuin van De Wolfsberg: zowel in de middag als in de avond. Dus aan jou de keuze. Lunchen in de zomerzon of een relaxt zomeravonddiner. Maar een drankje met een borrelbox kan natuurlijk ook.

Als omlijsting van het programma verzorgt de band The Originals (bekend van Radio 538) een extra shot live muziek. Deze mannen spelen alles wat je maar wilt horen op verzoek. Met hun act behoren ze tot de beste coverbands van Nederland.

Het is mogelijk om een tafeltje te reserveren voor 2 tot 6 personen met een arrangement (lunch, diner of borrel) naar keuze. Wil jij één van deze exclusieve tickets bemachtigen? Reserveer dan snel via onderstaande link.

Boek hier je tafel

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring