Uitvaartzorg vanuit het hart

Heidie van den Heuvel heeft al ruim tien jaar haar eigen uitvaartonderneming. Met passie en gevoel zorgt ze elke keer weer dat een afscheid een unieke gebeurtenis is. Ze zet net even een stapje meer, om net iets anders te kunnen bieden dan haar collega’s. Ik spreek met haar.

Heidie van den Heuvel heeft al ruim tien jaar haar eigen uitvaartonderneming. Met passie en gevoel zorgt ze elke keer weer dat een afscheid een unieke gebeurtenis is. Ze zet net even een stapje meer, om net iets anders te kunnen bieden dan haar collega’s. Ik spreek met haar.

Van a tot z
“Het klinkt zo cliché, het laatste dat we de overledene kunnen bieden, daarom moet het goed zijn”, zegt Heidie. “Natuurlijk klopt dat ook wel, maar al zou je het vaker kunnen doen, het moet áltijd goed, mooi en passend zijn. Ik hoor vaak van de aanwezigen: zo zou ik ook willen hebben als ik kom te overlijden. Ja, dan denk ik, een mooier compliment kan ik niet krijgen. Ik vind het fijn wanneer ik er kan zijn voor de nabestaanden. Goed luisteren, steun bieden waar dat nodig is en meedenken over een mooi afscheid. Ik ben niet van het traditionele, doe het graag net even anders, dat blijft hangen. Uiteraard kan een traditionelere ceremonie ook, alles naar wens. Ik regel het van a tot z.”

Persoonlijk
“Mijn mening is: ieder mens is anders, dus mag ook elk afscheid anders zijn. Samen met de nabestaanden kijk ik naar de wensen en mogelijkheden. Het uitgangspunt is het leven van de overledene proberen terug te laten komen in de afscheidsceremonie. Dat kan heel groots zijn, maar ook juist integer en klein. De ceremonies zijn bij mij altijd heel persoonlijk, gedetailleerd, met een goede mix aan emoties, een lach en traan horen erbij. Afscheid nemen van iemand die je lief is of afscheid nemen van het leven is een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Dat moet goed voelen.”

Uitvaarthuiys Klein Alverna
Van den Heuvel uitvaartverzorging heeft een eigen kleinschalig en huiselijk uitvaartcentrum, genaamd Uitvaarthuiys Klein Alverna. Er kan gebruik worden gemaakt van een 24-uurs privilege, zodat nabestaanden op elk gewenst moment hun dierbare kunnen bezoeken. Het is een plek waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Het uitvaartcentrum heeft een mooie binnentuin waar ook ceremonies en condoleances gehouden kunnen worden. Het centrum is voor iedereen toegankelijk, ook als de uitvaart door een andere uitvaartondernemer of verzekeraar wordt geleid. Het is mogelijk om een vrijblijvend afspraak te maken om een kijkje te komen kijken op deze unieke locatie. Heidie staat u graag te woord om uw wensen met u door te nemen.

Van den Heuvel, Uitvaartzorg
Watersnipstraat 18 Beneden-Leeuwen

Uitvaarthuiys Klein Alverna

Graafseweg 780, 6603 CR Wijchen / Alverna

Tel: 06 54 99 07 48

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring