Vrouwenretraite dichtbij huis

Ben je te moe om voor jezelf te zorgen, heb je geen energie om leuke dingen te doen met je gezin, raak je steeds weer verzeild in conflicten, of loop je voortdurend tegen dezelfde problemen aan?

Ben je te moe om voor jezelf te zorgen, heb je geen energie om leuke dingen te doen met je gezin, raak je steeds weer verzeild in conflicten, of loop je voortdurend tegen dezelfde problemen aan?

Gun jezelf een cadeau vol lichtheid, plezier en zelfzorg. Ervaar een mix van activiteiten waaronder Yin Yoga, klankschalensessies, stiltewandelingen, dansen, familieopstellingen en ademsessies. Dat kan tijdens een tweedaagse retraite, op 20 en 21 juni 2024 in Conferentieoord de Poort in Groesbeek, inclusief overnachting en heerlijke maaltijden. Ik spreek erover met Jolanda van Setten en Stephanie Jansen.

Jolanda en Stephanie zijn beiden gespecialiseerd in mensen die zich overbelast voelen en daardoor problemen ervaren op hun werk, in hun relatie of op andere levensgebieden. Sinds vier jaar doen zij dat gezamenlijk, onder de naam Jans&vanSetten. Samen geven ze familieopstellingen en ze organiseren nu voor de eerste keer deze tweedaagse retraite.

“Familieopstellingen is een van de vier sessies die we tijdens ons weekend van 20 en 21 juni gaan doen”, zegt Stephanie. “Eelke Rutten uit Cuijk komt ademsessies geven, Monique Ebbers uit Groesbeek geeft dat weekend klankschalensessies en Alette Helena uit Arnhem zal Yin yogasessies geven. Dit weekend is erg laagdrempelig en we zorgen dat de dames zich op hun gemak gaan voelen en heerlijk in alle rust tot zichzelf kunnen komen. Het is uniek dat deze retraite hier in Conferentieoord de Poort in Groesbeek gegeven wordt, dichterbij kan bijna niet.”

Meer informatie en/of aanmelden: info@jansenvansetten.nl of kijk eens op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring