10 jaar Atelier Sandmate

Een verscholen pareltje in Ottersum

Een verscholen pareltje in Ottersum

In het monumentale schoolgebouw aan ‘t Stepke in Ottersum vind je het atelier en de winkel van Sandmate. Iedere vrijdag en elke eerste zaterdag van de maand staat de deur open van 11.00-16.00 uur. Atelier Sandmate bestaat in 2024 alweer tien jaar, reden om er eens langs te gaan.

Een unieke collectie
Sandmate is echt zo’n verscholen pareltje, je kijkt er je ogen uit wat er te koop is. Kleine meubeltjes, vintage (woon)accessoires, kaartjes en kaarsen. “Klopt, we krijgen regelmatig te horen, wat een leuke winkel, we wisten helemaal niet dat jullie hier zitten”, zegt eigenaresse Sandra. “In onze winkel hebben we een wisselend en unieke collectie. Loop rond en je wordt ook verliefd op de mooie woonaccessoires met een eigentijdse twist. Zo maak je jezelf of een ander blij. En kun je echt niet kiezen? Geef dan onze cadeaubon! Iedereen gaat hier tevreden de deur uit.”

Een sociaal atelier
In het atelier van Sandmate vind je een eigentijdse collectie van gerecyclede materialen. Sandra zorgt dat veel materialen een tweede leven krijgen en zo ontstaat er een collectie die altijd uniek en bijzonder is. “We maken onze collectie van hergebruikte materialen. Heb je kleding van een dierbare? Dat kunnen wij in overleg er een tas van maken. Zo krijgt oma’s leren jas op verzoek een nieuw leven als reistas of sleutelhanger. Zo is elk product uniek. Ons atelier is een rustige, kleinschalige werkplek voor mensen voor wie het even niet vanzelf gaat. Zij werken en leren hier op eigen tempo en naar eigen kunnen. Samen vormen we een fantastisch team!”

Bezoek Sandmate!
Vrijdag 5 en zaterdag 6 april vierde Sandmate het jubileum met een feestdag in de winkel en een knusse Makersmarkt. Kon je er niet bij zijn? Tijdens de grote garagesale van Ottersums ‘Meuk is leuk’ kun je ook bij Sandmate terecht! Ben er bij op zondag 21 april van 11 tot 16 uur!

Atelier Sandmate
’t Stepke 3 in Ottersum

Volg Sandmate op Facebook of Instagram, bel of mail: 06 5476089, sandra@sandmate.nl 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring