10 jaar Autogarage Ooij

Autogarage Ooij bestaat dit jaar tien jaar. En al tien jaar staan vakmanschap, een perfecte service en een goede prijs-kwaliteit hoog in het vaandel. We spreken erover met Rozalie en Dave Albers.

Autogarage Ooij bestaat dit jaar tien jaar. En al tien jaar staan vakmanschap, een perfecte service en een goede prijs-kwaliteit hoog in het vaandel. We spreken erover met Rozalie en Dave Albers.

Autogarage Ooij begon tien jaar geleden aan de Bouwkamp 13. Vier jaar na de opening barstte het bedrijf uit haar voegen en  verhuisde naar de Bouwkamp 11. “Klopt,  vanaf de opening was het druk en dat is gelukkig altijd zo gebleven”, zegt Rozalie, die de administratie en planning doet. “In onze eerste garage hadden we twee bruggen, nu hebben we er vier, dat werkt net iets lekkerder. We hebben de werkplaats efficiënt ingericht en dat zorgt voor een betere doorstroom en we kunnen ook overzichtelijker werken. Natuurlijk moet een auto hier zo kort mogelijk voor een reparatie staan.”

“We werken elke dag met veel plezier aan auto’s, kleine bedrijfswagens en campers”, vult Dave aan. “Wij, dat zijn mijn twee ervaren monteurs en ik zelf natuurlijk. We zijn alle drie allround en ook nog APK-keurmeester. Tegenwoordig neemt de techniek echt een vlucht en komen er steeds meer hybride wagens. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn helemaal ingericht om ook hybride modellen te repareren. We volgen cursussen en scholingen om helemaal up-to-date te blijven.”

Bij Autogarage Ooij ben je aan het juiste adres als het gaat om onderhoud en reparatie, APK keuring maar ook voor een goede occasions, desgewenst op wens, die zoeken ze graag voor je. En de tip voor komende zomer: maak je auto zomerklaar, denk aan goede banden, olie, water en airco onderhoud.

Tot ziens bij:
Autogarage Ooij
Bouwkamp 11 Ooij (024) 663 2247

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring