25 jaar Frank Verheijen Hairdesign

Frank Verheijen Hairdesign bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Frank begon aan de Niersstraat maar hij is met zijn team van hairstylisten tegenwoordig gehuisvest in een mooie, ruime en moderne salon aan de Spoorstraat. Zijn salon is een begrip in Gennep en omgeving. Is er veel veranderd in de afgelopen vijfentwintig jaar? We vragen het hem.

Frank Verheijen Hairdesign bestaat dit jaar vijfentwintig jaar. Frank begon aan de Niersstraat maar hij is met zijn team van hairstylisten tegenwoordig gehuisvest in een mooie, ruime en moderne salon aan de Spoorstraat. Zijn salon is een begrip in Gennep en omgeving. Is er veel veranderd in de afgelopen vijfentwintig jaar? We vragen het hem.

“Poeh of er veel veranderd is de afgelopen vijfentwintig jaar, haha ja, heb je even”, begint Frank. “Nee, valt mee, of ja, natuurlijk is er wel het een en ander veranderd bij ons. We zijn groter geworden, hebben een groter team en in het vak is er heel veel veranderd ja. Vroeger was het knippen, kleuren en permanenten en heel af en toe hairextensions, dat was al hip. De klant kwam met een uitgeknipte pagina uit de Libelle of Margriet: zo wil ik mijn haar ook. Tegenwoordig kun je je niet indenken wat klanten zoal willen met hun haar. Dat is zeker de invloed van social media. Influencers van over de hele wereld laten dagelijks zien wat zij met hun haar doen. Maar dat is natuurlijk ook wel weer de charme van ons vak, dat houdt het dynamisch en daardoor is geen dag hier hetzelfde. Tegenwoordig verzorgen we ook make-up en visagie, dat was toen in het begin ook niet. Een extraatje om nog completer te kunnen zijn. Ik durf te zeggen dat wij ons onderscheiden in kwaliteit. Mijn hairstylisten zijn allen ervaren en draaien hun hand niet om voor elke wens van een klant. En als deze dan met een ‘big smile’ de deur uitgaat, dan ben ik trots op mijn meiden. Trouwens ik ben altijd trots wanneer er een heer of dame goed geknipt de deur uit gaat, of het nu modern, hip of klassiek is.”

Team
Bij Frank Verheijen Hairdesign werken zeven enthousiaste en ervaren hairstylisten en twee stagiaires. Zij kennen hun klanten en de klanten kennen hen. Ze voelen zich vertrouwd en de hairstylist heeft vaak aan een half woord genoeg om te weten wat de klant wil. Dit voelt voor de klant natuurlijk erg prettig. “Mijn team schoolt zich regelmatig bij met workshops en trainingen, vaak gaan we samen naar deze dagen. Dat schept een band en we leren altijd van elkaar, op deze avonden maar ook in de kapsalon. Up-to-date zijn hoort erbij in onze branche. Eigentijds en gezellig, dat is de sfeer in de salon. Dat komt ook terug in onze inrichting. We hebben bij de kassa een overzichtelijke hoek met haarproducten van onder andere Sebastian, Moroccanoil, Mediceuticals, Wella en Essential make-up. We geven daarbij ook advies, want ook productenkennis leren we tijdens de bijscholingen.”

Haarwerkspecialisten
Naast de kapsalon heeft Frank nog een extra salon ‘Frank Verheijen Hairworks’. Hier kunnen klanten met een haarprobleem terecht. Dunner wordend haar, een pruik of haarstukje, daar is Frank Verheijen Hairworks het juiste adres voor, een specialisatie van hairstylist Monique en Frank. Zij zorgen ervoor dat de klant weer kan genieten van een prachtig kapsel!


“Wij creëren voor iedereen de look & feel waar men zich happy mee voelt”

Spoorstraat 128A, Gennep
Tel: 0485-516 996

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring