3A Adviesgroep: Nieuw in Groesbeek!

Binnenkort opent 3A Adviesgroep haar deuren aan de Kloosterstraat 3A in Groesbeek.

Binnenkort opent 3A Adviesgroep haar deuren aan de Kloosterstraat 3A in Groesbeek.

3A Adviesgroep bestaat uit drie samenwerkende bedrijven met elk haar eigen specialisatie;  RenM Financieel Advies van Rob van Dop en Martien Loeffen, Rikjo Administratie van Christian en Trudy Rikken en Rikjo Makelaardij van Gert-Jan Janssen. Samen met hun enthousiaste en deskundige medewerkers vormen zij 3A Adviesgroep. Een totaalpakket op het gebied van financiële dienstverlening voor zowel de particuliere als de zakelijke markt wordt aangeboden.

RenM Financieel Advies is een betrouwbare en onafhankelijke partner voor hypotheken, verzekeringen, pensioenen en financiële planning.

Martien; “Financiële wensen en verplichtingen variëren gedurende een mensenleven. Samen met de klant maken we een financieel plan dat aansluit bij de persoonlijke wensen en ambities. Daarbij heb je ook vaak expertise nodig van een collega, en die expertise hebben we nu heel dichtbij.”

“De persoonlijke benadering van onze relaties staat voor ons bovenaan”, vult Rob aan. “Wanneer een klant binnenloopt of ons belt willen we hem graag met zijn naam kunnen aanspreken, dat schept een band en geeft vertrouwen.”

Rikjo Administratie verzorgt de financiële administratie, loonadministratie en belastingaangiften voor startende en gevestigde MKB-ondernemers. Ook adviseren en begeleiden wij ondernemers bij investeringen, overnames en andere complexe vraagstukken. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor belastingaangiften en advies.

 “Hier staat de deur altijd open, we kennen geen drempels maar kennen wel onze klanten en dat vinden wij erg belangrijk”, zegt Christian. “Wij richten ons 100% op de belangen van onze klanten, zowel zakelijk als privé.”

Trudy benadrukt: “we zijn een laagdrempelig kantoor waar iedereen binnen kan lopen.”

Rikjo Makelaardij werkt voor haar opdrachtgevers in de particuliere én de zakelijke markt op het gebied van aan- en verhuur, aan- en verkoop alsmede taxaties van onroerend goed. “Ook voor investerings- of beleggingsvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres”, zegt Gert-Jan. “Samen met mijn collega’s van 3A Adviesgroep bieden wij een compleet pakket van financieel, administratief en fiscaal advies.”

Verzekeringen, in ons brede dienstenpakket mogen verzekeringen niet ontbreken. Belangrijk vinden wij dat onze partner naast professionaliteit ook dat belangrijke ‘familiegevoel’ heeft én geeft. Daarom hebben we gekozen voor een samenwerking met Eskes & Partners uit Mook.

Martien, Rob, Christian, Trudy en Gert-Jan vervolgen: “We kennen elkaar al een hele tijd, werkten eerder al veel samen maar nu gaan we nog intensiever samenwerken. Alles onder één dak, dat komt onze klanten alleen maar ten goede. “Persoonlijke aandacht en eerlijk advies, dáár staan we voor!”

3A Adviesgroep: een betrouwbare, onafhankelijke partner voor hypotheken, administratie, makelaardij en levens- en schadeverzekeringen.

Kloosterstraat 3A | Groesbeek | Telefoonnummer (024) 397 3323
www.renmfinancieeladvies.nl | www.rikjomakelaardij.nl | www.rikjoadministratie.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring