Afhalen en bezorgen bij ‘Trattoria Da Giorgio’

Afhalen en bezorgen bij ‘Trattoria Da Giorgio’

Afhalen en bezorgen bij ‘Trattoria Da Giorgio’

Restaurant ‘Trattoria Da Giorgio’ zit ruim drie jaar in Gennep. In drie jaar tijd is het restaurant uitgegroeid naar een goed, kwalitatief en gezellig restaurant. Eigenaar en chefkok Ali Dogdu kijkt tevreden terug op de eerste jaren.

“We hebben ook veel geleerd in de eerste drie jaar”, zegt hij. “Goed geluisterd, naar de plus- en minpunten van onze gasten en ons restaurant zo ingericht dat iedereen zich er thuis voelt. Ons personeel is meegegroeid en weet inmiddels hoe ze onze gasten goed in de watten kunnen leggen. Volgens mij is dat aardig gelukt. Elke klant moet hier tevreden en voldaan naar buiten gaan, dan pas zijn wij dat ook.” Het voordeel van ‘Trattoria Da Giorgio’ is dat Ali er naast eigenaar ook de chefkok is. Hij luistert naar de gasten, werkt met kwalitatief hoogwaardige (streek)producten en weet hiervan elk keer weer iets heerlijks te maken. Naast een uitgebreide menukaart staat Ali open voor suggesties en (allergene) wensen van de gasten. “Wat ik al vertelde, als de klant geniet en tevreden is, zijn wij dat ook.”

Coronatijd, afhalen of bezorgen
Ook is ‘Trattoria Da Giorgio’ helaas gesloten door de corona maatregelen. Maar helemaal dicht zijn ze niet. Ali blijft voor zijn klanten heerlijk koken. En u kunt de heerlijke gerechten afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Afhalen en bezorgen kan tussen 16.00 uur en 21.00 uur.

Bestelwijze
Stuur een whatsapp naar 06-48015348 met uw bestelling. Dus gewoon een appje naar dit nummer. Wij sturen je daarna de bevestiging en eventueel een Tikkie. Of bel naar 0485-215151 en geef jouw bestelling telefonisch door!

Eet smakelijk en zorg ervoor dat je gezond blijft!!

Onze actuele afhaal/bezorg menukaart: trattoriadagiorgio.nl/nl/menu

Restaurant ‘Trattoria Da Giorgio’ is gevestigd in het hartje van Gennep, aan het Jan Lindersplein, tel: (0485) 215 151 of neem eens een kijkje op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring