Al 60 jaar een betrokken partner

Duurzaamheid, comfort en veiligheid zijn kernbegrippen voor de installateur van vandaag. Nederland moet energieneutraal bouwen. We signaleren een opmars van domotica-oplossingen en intelligente communicatiediensten in de zorg, de utiliteit en bij particulieren.

Duurzaamheid, comfort en veiligheid zijn kernbegrippen voor de installateur van vandaag. Nederland moet energieneutraal bouwen. We signaleren een opmars van domotica-oplossingen en intelligente communicatiediensten in de zorg, de utiliteit en bij particulieren.

Oplossingen die significant bijdragen aan het welzijn en de veiligheid van mensen. Nikkelen elektrotechniek is daarin de betrouwbare partner. Het bedrijf bestaat dit jaar zestig jaar. We spreken met directeur Theo Wijers.

“Onze mensen, het zijn er vijfenveertig, zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van opleidingsinstituten en zorginstellingen, de realisatie van kantoorcomplexen en luxe woningen en het daarop volgende onderhoud en beheer van al deze installaties”, zegt Theo. “Bij al deze projecten hebben we te maken met duurzaamheid, comfort en veiligheid. We geven graag advies over ontwerp, aanleg, onderhoud en energiebeheer van elektrotechnische installaties. De diverse disciplines binnen de elektrotechnische installaties zien wij als de volgende stap die enorme voordelen kan bieden in uw bedrijfsvoering  op zowel technisch als financieel-economisch vlak.”

Onze normen en waarden
Binnen Nikkelen elektrotechniek is de cultuur afgestemd op normen en waarden die vanuit de leiding worden gestimuleerd: “We luisteren naar klanten en naar elkaar. We investeren slim in tijd en energie om de behoeften en uitdagingen van de klant te begrijpen en we zijn betrokken bij de realisering ervan. Het is een wezenlijk onderdeel van het opbouwen van vertrouwen, relaties en business.”

Betrokkenheid
“We leveren aantoonbare toegevoegde waarde voor onze klanten. We zijn oplossingsgericht. De installateur van nu vervult meer en meer de regierol over de beste, integrale oplossingen voor (duurzame) energie, water en warmte. Daarvoor moeten we over de beste kennis beschikken op het gebied van integraal ontwerpen, slimme regeltechnieken en duurzame ict-oplossingen. Nieuwe ontwikkelingen moeten we op de voet volgen waardoor continu training en bijscholing noodzakelijk is. We doen wat we zeggen. We leveren resultaten op tijd, binnen het budget en volgens overeengekomen kwaliteitsnormen. Afspraak is afspraak en als team delen we kennis en denken we vooruit om nieuwe kansen te benutten. We beheren het heden, maar maken plannen voor de toekomst.”

Toekomst
“En die toekomst verandert vrijwel dagelijks. Installaties worden veel complexer. En duurzaamheid (energieverbruik) neemt een steeds prominentere plek in. Vroeger was de installateur vooral een uitvoerende partij in de bouw. Dat is echt verleden tijd. De elektrotechnisch installateur vervult nu de rol van regisseur en adviseur. De bundeling van kennis over verschillende bouwexpertises komt namelijk samen bij de elektrotechnisch installateur. En dat is ook noodzakelijk om echt tot integrale bouwoplossingen te komen. Doen waar je goed in bent en samenwerken met de juiste partners om de eindgebruiker van het beste te voorzien. Het terugdringen van verspilling is het speerpunt om voor de klant tot de beste prijs te kunnen komen. Dit komt terug in onze relaties met architecten, adviseurs, aannemers, leveranciers, montagebedrijven, specialisten, collega-bedrijven en kennis- en opleidingscentra.”

Nikkelen elektrotechniek al zestig jaar een betrokken partner

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring