Al tien jaar méér dan een kapsalon

Hairfantasy Joice van Joice Kroes-Jaspers bestaat dit jaar alweer tien jaar! Daarvoor deed de jonge Heumense kapster ervaring op in verschillende kapsalons en als ambulant kapster. We gaan bij Joice op de koffie.

Hairfantasy Joice van Joice Kroes-Jaspers bestaat dit jaar alweer tien jaar! Daarvoor deed de jonge Heumense kapster ervaring op in verschillende kapsalons en als ambulant kapster. We gaan bij Joice op de koffie.

“Ja tien jaar al, de tijd vliegt”, begint Joice. “In totaal zit ik al ruim twintig jaar in het kappersvak en ik knip nog steeds met veel plezier. Naast mijn kappersopleiding volg ik jaarlijks verschillende cursussen om altijd up-to-date te blijven en iedereen te voorzien van een mooie en hippe coupe.”

“Ik heb ook de opleiding ‘haarwerken’ goed afgerond. Klanten met dun of weinig haar, met tijdelijke of langdurige haaruitval of met Alopecia zijn bij mij van harte welkom. Desgewenst kom ik ook bij mensen thuis. Dat is net wat vertrouwder, maar ook in salon staat de privacy hoog in het vaandel. De klant moet zich bij mij op zijn gemak voelen. Er is vaak sprake van is een emotioneel traject dat we samen aangaan. Daarom vind ik wederzijds vertrouwen en persoonlijk contact erg belangrijk. Samen werken we zo naar een mooi en passend haarwerk. Adviseren, aanmeten, passen en het aanpassen van het haarwerk (pruik) of het knippen van het eigen haar en de hoofdhuidverzorging. Ook geef ik dan advies over andere hoofdhuidbedekking zoals mutsjes of sjaaltjes, natuurlijk alles op maat en volledig naar wens. Ik weet hoe belangrijk een mooi kapsel is, het maakt je opgewekter, energieker en zelfverzekerder. Ik ben ook aangesloten bij Livage Haarwerken, zij regelen alles op gebied van zorgverzekering en dergelijke.”

Iedereen is hier welkom, voor een hippe coupe of maak vrijblijvend een afspraak voor een passend haarwerk, Joice staat graag voor je klaar!

Hairfantasy Joice
Kapsalon en haarwerksalon
Oude Boterdijk 26 Heumen
Tel: 06-12906095

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring