Als de muis op tafel danst…

...ben ik hard aan het werk, misschien wel voor jou!

...ben ik hard aan het werk, misschien wel voor jou!

Zo opent Ellen Gerrits haar website. Nieuwsgierig als ik ben wil ik daar wel meer over weten. Wie is Ellen Gerrits en wat doet ze precies? Ik ga er eens een kijkje nemen.

Ellen Gerrits is grafisch vormgever en zit al sinds 1993 in het vak. Ze deed ervaring op bij verschillende bedrijven als offset drukker, dtp'er, vormgever, coördinator en teamleider. In 2013 trok Ellen de stoute schoenen aan en begon voor zichzelf. “Ja, alle opgedane kennis zet ik nu in om samen met mijn klanten ervoor te zorgen dat hun grafische uitingen helemaal naar wens zijn, persoonlijk en op maat. Altijd met enthousiasme, altijd met oog voor detail. Ook als de kat gewoon thuis is!”, lacht Ellen.

Ellen verzorgt al jouw grafisch werk, van logo tot huisstijl, van flyer tot brochure. Ze vertaalt je wensen in een passend grafisch ontwerp dat gezien mag worden! “Ik ben erg betrokken bij mijn klanten en ook bij het werk dat ik lever. Kwaliteit, goede service en nét dat beetje extra, dat is wat ik graag bied. Mijn klanten zijn bedrijven en instellingen, maar ook zeker particulieren. Dus ook voor trouwkaarten, geboortekaartjes of anderszins kun je bij mij terecht.”

“Ik help je graag de juiste keuze te maken en neem je desgewenst het hele proces van drukwerkbegeleiding uit handen. Zo heb jij er geen omkijken naar en wordt het drukwerk gewoon bij je thuis of op kantoor bezorgd, en dat is nu net dat beetje extra…”

Muis op tafel
Tel: 06 145 94 694
info@muisoptafel.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring