Baby Bubble Spa, wellness samen met je baby

Joyce Joosten-Langeveld uit Groesbeek heeft sinds kort haar eigen onderneming: Baby Bubble Spa. Daar wil ik graag meer van weten. Ik ga dan ook op de koffie en luister naar wat Baby Bubble Spa precies is.

Joyce Joosten-Langeveld uit Groesbeek heeft sinds kort haar eigen onderneming: Baby Bubble Spa. Daar wil ik graag meer van weten. Ik ga dan ook op de koffie en luister naar wat Baby Bubble Spa precies is.

“Baby Bubble Spa is een privé baby spa, ook wel een privé zwembadje met wellness voor jouw baby van 14 dagen t/m 12 maanden”, zegt Joyce. “Na een bezoek komt je baby tot rust. Het stimuleert de doorbloeding en optimaliseert de werking van de spieren. De baby kan in alle veiligheid drijven in ons gezuiverde en chloorvrije water. Na het drijven sluiten we af met een heerlijke massage.”

“Doordat onze kinderen als baby met lichamelijke ongemakken kampten, miste ik wel de extra handvaten en tips bij alternatieve mogelijkheden. Ik ben toen zelf gaan onderzoeken wat ik zelf nog voor mijn baby kon betekenen. Zo kwam ik in aanraking met babymassage en -yoga, kort daarna ook met hydrotherapie. Ik merkte dat mijn kindjes hiervan verlichting ondervonden. Als moeder kreeg ik vertrouwen in mijzelf en dat gevoel kon ik overdragen aan mijn kleintjes. Ik voelde me meer verbonden met mijn kleintje en kreeg andere inzichten en manieren om in contact te staan met mijn baby. Ik wilde dat graag delen met anderen. Ik ben daarvoor de nodige opleidingen gaan volgen en zo is Baby Bubble Spa ontstaan. Ook verkoop ik cadeaubonnen, babyproducten (merk Jollein) en producten van Juulz Illustration & Design.

Bij Baby Bubble Spa krijgt je een moment voor jezelf en je baby (max 4 personen). “Dat doen we door massage, yoga en hydrotherapie. Ook geef ik je die handvaten waar ik destijds naar opzoek was, zodat jullie samen kunnen genieten van de mooie momenten.”

Baby Bubble Spa,
Knapheideweg 83, Groesbeek
tel: 06 19348992

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring