Beleef het voorjaar bij de Plack!

In het voorjaar organiseren Virginie en John Grutters van wijngaard de Plack samen met streek-events een heel divers programma voor iedereen.

In het voorjaar organiseren Virginie en John Grutters van wijngaard de Plack samen met streek-events een heel divers programma voor iedereen.

Voorjaarsmarkt de Plack
Op zondag 16 april
Proef en ontdek bij de stands in de wijngaard verschillende lokale producten en geniet van het optreden van Groesbeeks koor UniQ.

De Plack in Franse sferen
Op Zaterdag 20 mei en zondag 21
mei
Geniet van een goed gevulde picknickmand van de plack met spijzen van eigen boerderij op een kleedje in de wijngaard. Reserveren bij www.bergendalbruist.nl/evenementen/

Op zondag 21 mei
Een brocante markt waar je heerlijk kunt neuzen tussen de bonte verzameling brocante, bijzondere hebbedingetjes, oude boeken en antieke meubelen met op de achtergrond de muziek van ‘mannen in de war’. Vervolgens kun je heerlijk genieten op het terras. Ook zijn er leuke activiteiten voor kinderen zoals speurtocht door de wijngaard, kippen kijken en meer. Dit mag je niet missen!! En de entree is gratis!

Het terras van Wijngaard de Plack ligt aan de rand van het  heuvelachtige Reichswald. Een prachtige plek om even af te stappen als je op de fiets de omgeving komt verkennen of een wandeling maakt. Laat je verwennen en geniet op het boerenterras van koffie, taart, huisgemaakte soep, tosti, pulled chicken en natuurlijke de wijnen en druivenbier. Voel je één met deze unieke natuurplek, de lekkere eigen wijn en eigen kip. Betsy’s Kip is een ‘beter leven’ scharrelkip die ook scharrelt in de overdekte buitenruimte! Wandel gratis het wijnleerpad en lees alles over de werkzaamheden van de wijnboer. Het terras is verder geopend vanaf half april tot en met oktober. De winkel is het hele jaar open op woensdag en zaterdag. En als het weer niet meewerkt hebben we ook een gezellige verwarmde binnenruimte.

Tot ziens bij Wijngaard de Plack!

Ketelstraat 36, Groesbeek

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring