Bij ons vind je altijd de juiste fiets

‘Tweewielers Theo Cornelissen’ is niet meer weg te denken uit Winkelcentrum Molenhoek. Al meer dan dertig jaar zit de Tweewielerzaak er. We spreken er met Tjarda Cornelissen en Tonnie van Melis.

‘Tweewielers Theo Cornelissen’ is niet meer weg te denken uit Winkelcentrum Molenhoek. Al meer dan dertig jaar zit de Tweewielerzaak er. We spreken er met Tjarda Cornelissen en Tonnie van Melis.

In de winkel staan op een oppervlakte van 250 m2 veel fietsen gestald. “We hebben voor iedereen wel de gewenste fiets”, zegt Tjarda. “Of het nu een schoolfiets, stadsfiets, fietsplan-fiets is of een mooie snelle e-bike, wij hebben hem of we bestellen hem voor je. Elke klant krijgt een ‘op maat’ advies en gaat hier tevreden de deur uit.” Tjarda is de fietstechnicus en veelal te vinden in de werkplaats. Tonnie is ook technisch onderlegd, maar zijn passie ligt met name bij de elektrische modellen. “Als je ziet welke vlucht de elektrische fietsen hebben genomen, gewoonweg bizar”, zegt Tonnie. “Vroeger had je misschien tien elektrische fietsen in je zaak, tegenwoordig heb je nog maar tien gewone, bijna alles is elektrisch. En natuurlijk moet je met de tijd mee en zijn wij zelfs E-bike specialist. Hiervoor blijven we ons scholen en leren we nog elke dag bij. Dat moet ook wel, klanten komen tegenwoordig vaak al met heel veel informatie binnen over de fiets die ze willen kopen omdat ze zich georiënteerd hebben op internet. Wij staan graag klaar met een gedegen advies, technische kennis en uitstekende service. Wij zijn dealer van Gazelle, RIH, Advanced E-bike das original, en Reany fietsen. Dankzij het ruime assortiment in nieuwe en gebruikte fietsen, vind je in onze winkel altijd de fiets die bij je past.

Kom snel een keertje langs om de sfeer én onze koffie te proeven.

Tweewielers Theo Cornelissen
Prinsenweg 17, Molenhoek

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring