Cornel Gartsen gaat alleen door met MWP Houtmaatjes

Gennepenaar Cornel Gartsen gaat alleen door met MWP Houtmaatjes in Heijen en zijn compagnon Robert Bomers is teruggetreden als mede eigenaar. MWP Houtmaatjes wordt nu dus de eenmanszaak van Cornel Gartsen. We spreken met hem.

Gennepenaar Cornel Gartsen gaat alleen door met MWP Houtmaatjes in Heijen en zijn compagnon Robert Bomers is teruggetreden als mede eigenaar. MWP Houtmaatjes wordt nu dus de eenmanszaak van Cornel Gartsen. We spreken met hem.

“Laat ik beginnen, er verandert hier weinig”, zegt Cornel. “Ons bedrijf loopt goed, Robert wilde graag wat anders, dus toen heb ik van óns bedrijf, míjn bedrijf gemaakt. Niet zo snel als ik het nu zeg, maar de overgang is prima verlopen, dat zeker. We werken hier met een team van zestien deelnemers en dat blijft zo. Er werken vier vaste medewerkers en Nanda blijft mijn linker- en rechterhand.”

Maatwerk
MWP Houtmaatjes biedt maatwerk op het gebied van zorg voor hun deelnemers. “Dit zijn cliënten van zorginstellingen, maar ‘maatwerk’ staat ook voor de producten die we maken naar wens van de klant. Dit kan heel verschillend zijn, bijvoorbeeld een bed of bank voor een particulier, kasten voor school of een compleet terras voor een horeca bedrijf. Wat we niet meer gaan doen is de grotere projecten zoals tuinhuizen, veranda’s en dat soort dingen, de rest blijft zoals het was.”

Onze kracht
“Wij denken mee en kijken goed naar de wens van de klant. Aanvankelijk werkten we vooral met nieuw en gebruikt steigerhout, maar dit hebben we uitgebreid naar meer soorten hout. Van hardhouten theebakjes tot eiken badkamermeubels. Ook werken we steeds vaker met metalen frames of poten om moderne tafels of kasten te maken. We maken bijna alles op het gebied van binnen- en buitenmeubels, kasten, bedden, tafels, loungebanken maar ook productiewerk zoals de bekende theebakjes van Puritea.”

Heb je zelf ook interesse in een houten meubel of maatwerkproduct neem dan gerust contact op of loop eens binnen. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Boxmeerseweg 10
6598 BK Heijen

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring