De gezelligste markt van de regio!

ZONDAG 4 JUNI 2023

ZONDAG 4 JUNI 2023

Het voltallige bestuur van Stichting Grenzeloze Strassenparty Siebengewald gaf vorig jaar aan het ‘stokje’, na jarenlang trouwe dienst, te willen overdragen. Wij zijn blij te nu kunnen melden dat we een geheel nieuw bestuur hebben. We zijn de initiators en oud-bestuursleden dankbaar voor de jarenlange organisatie. We gaan de stichting nieuw leven inblazen en daarmee is het voortbestaan van de ‘leukste en gezelligste jaarmarkt van de regio’ gewaarborgd.

We gaan natuurlijk verder waar het oude bestuur is gestopt en we willen de stichting verder professionaliseren en inzetten op de toekomst. We gaan voor variatie, vertier en gezelligheid met een internationaal karakter. Met duizenden bezoekers is onze Internationale Jaarmarkt Siebengewald/Hülm al jaren de gezelligste van de regio: diversiteit in aanbod, muziek, lekker eten en vooral genieten!

Bent u standhouder?
U kunt zich inschrijven via de inschrijfmodule op onze site. U doorloopt een aantal stappen en aan het einde ziet u de tarieven. Na uw inschrijving beoordelen wij uw aanvraag. Vanaf 13 maart kunt u bericht van ons verwachten en u krijgt vervolgens een factuur. Als de factuur voldaan is, is uw inschrijving definitief. Wij zien uw inschrijving tegemoet! Voor vragen kunt u mailen naar: info@internationalejaarmarkt.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring