De Grenzland-Draisine rijdt weer!

Sinds begin april rollen de fietstreinen weer over de sporen tussen Groesbeek, Kranenburg en Kleef!

Sinds begin april rollen de fietstreinen weer over de sporen tussen Groesbeek, Kranenburg en Kleef!

En voor het komende seizoen heeft het team van de Grenzland-Draisine enkele nieuwe aanbiedingen. Zo is de starttijd in Groesbeek verplaatst van 9.00 uur naar 9.30 uur - zodat de gasten 's ochtends rustiger kunnen aankomen. Op de 15e verjaardag van de Grenzland-Draisine, op 27 april 2023, worden via de social media kanalen www.facebook.com/grenzlanddraisine & www.instagram.com/grenzlanddraisine 15 vouchers voor fietstreinritten verloot als verjaardagscadeau. Naast het aanbod in het wijndorp Groesbeek kunnen groepen vanaf 10 personen voortaan ook genieten van een wijnproeverij in Kleef bij Schlossbergkellerei Peters.

Vooral gezinnen met kinderen zullen blij zijn over de nieuwe samenwerking met de dierentuin van Kleef. Voor slechts € 17,50 voor volwassenen en € 9,00 voor kinderen kan men van maandag tot en met donderdag plezier beleven van de fietstrein en een bezoek van de dierentuin. Van vrijdag tot zondag en op feestdagen kost het arrangement € 19,90 voor volwassenen en € 9,90 voor kinderen. Ondanks de stijgende prijzen blijven de kosten voor de fietstrein dit jaar niet verhoogd: € 13 voor een retourrit van maandag tot en met donderdag en € 16 van vrijdag tot en met zondag en op feestdagen. Kinderen tot 14 jaar betalen de halve prijs. Bovendien krijgen senioren van 65 jaar en ouder op donderdag 50% korting en op woensdag mag een kind gratis mee reizen met het gezin! Boeken kan eenvoudig online op www.grenzland-draisine.eu. Wilt u liever persoonlijk contact, bel dan 02826/9179900 voor advies.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring