De Hippe Shop groeit door

Ken je Lichelle nog? 1,5 jaar geleden spraken we haar toen ze net haar eigen winkel had geopend aan de Grotestraat in Cuijk. Ze was toen net een paar maanden open en vertelde ons dat ze middenin een enorme groeispurt zat met haar nieuwe winkel.

Ken je Lichelle nog? 1,5 jaar geleden spraken we haar toen ze net haar eigen winkel had geopend aan de Grotestraat in Cuijk. Ze was toen net een paar maanden open en vertelde ons dat ze middenin een enorme groeispurt zat met haar nieuwe winkel.

Lichelle gaf al aan dat ze een echte workaholic is en ze heeft inderdaad niet stilgezeten. Vijf jaar geleden begon ze met een webshop ‘De Hippe Doos’, twee jaar geleden opende ze de deuren van haar eigen winkel in Cuijk, genaamd ‘De Hippe Shop’ en onlangs verhuisde ze van 70 m2 naar een winkel van 380 m2! We hebben het over Lichelle van Gent-Rambi, we spraken opnieuw met haar.

“Ja leuk hè, mijn onderneming is nu een uit de hand gelopen hobby en als je die ziet groeien, dan krijg je toch energie van”, zegt Lichelle, die naast fulltime ondernemer ook nog moeder is van drie jonge kinderen van één, twee en vier jaar. “Een paar jaar geleden begon ik met een webshop: ‘De Hippe Doos’; een kraamcadeau-doos, een feestje om deze uit te pakken met een inhoud van tastbare en waardevolle items. Wat begon als een kleine webshop, groeide uit tot een fulltime onderneming met een heel gezellig team vrouwen! Toen ik mijn eigen winkel twee jaar geleden opende liep het direct als een speer. En al snel groeiden we uit onze voegen en ik kon niet anders dan deze stap nemen om groter te worden.”

Haar winkel de ‘De Hippe Shop’ verhuisde in Cuijk onlangs van de Grotestraat 36 naar Korte Molenstraat 1 (voorheen Intertoys) “Ik heb er een unieke formule van gemaakt: een ‘shop-in-shop én conceptstore’. Dat betekent dat naast mijn eigen inkoop assortiment ook nog een dertigtal andere (lokale) ondernemers hun producten aanbieden in mijn winkel. Leuke (kraam-) cadeautjes, kaarten, kleding, interieurspulletjes enzovoort. We hebben veel lokale en regionale producten, allemaal leuk om te krijgen maar nóg leuker om te geven! Eerlijke producten, veelal handgemaakt en van hoge kwaliteit want we staan voor kwaliteit en goede service, dat is echt onze kracht. Ik werk graag met andere ondernemers en geef ze in mijn nieuwe winkel ook graag de kans om zelf door te groeien. Samenwerken, elkaar wat gunnen, daar worden we allemaal beter van”, besluit Lichelle.

De Hippe Shop, Korte Molenstraat 1 in Cuijk en kijk ook eens op

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring