De huidige huizenmarkt zie ik als uitdaging

Een bekend gezicht in makelaarsland is weer terug in de regio. Derk Postema was afgelopen jaar met name werkzaam in de regio’s Nijmegen en Arnhem, maar is binnenkort weer beschikbaar in onze regio.

Een bekend gezicht in makelaarsland is weer terug in de regio. Derk Postema was afgelopen jaar met name werkzaam in de regio’s Nijmegen en Arnhem, maar is binnenkort weer beschikbaar in onze regio.

Derk kent onze regio op zijn duimpje. De geboren en getogen Milsbekenaar was al enkele jaren makelaar taxateur bij Makelaardij Twan Poels in Gennep. “Ja, ik heb bij Twan een hele mooie kans gekregen om het vak te leren en daar ben ik heel dankbaar voor. Ik heb daardoor de regio nog beter leren kennen en een groot netwerk kunnen opbouwen met klanten en collega’s”, zegt Derk. “Sinds vorig jaar ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen kantoor ‘Postema Makelaars & Taxateurs’. Het eerste jaar heb ik veel in de regio’s Arnhem en Nijmegen gewerkt, maar vanaf nu ben ik ook werkzaam in deze regio en daar kijk ik ontzettend naar uit. Oké, het is inderdaad een wat vreemde tijd in de huizenmarkt, maar dat zie ik ook als uitdaging. De huidige huizenmarkt verwacht namelijk flexibiliteit, deskundigheid en daadkracht en dit is precies waar wij ons in onderscheiden.”

Derk is als NVM-makelaar, naast aankoop en verkoop, met name gespecialiseerd in taxaties. “Het afgelopen jaar heb ik mij inderdaad veelal gericht op het taxeren van woningen. Ik merk dat de klant behoefte heeft aan een snelle response, een afspraak op korte termijn en een helder rapport. Snelheid en kwaliteit staan dan ook hoog bij mij in het vaandel. Ik ben daarom ook blij dat ik deze service nu ook in onze regio kan verlenen.”

Postema Makelaars & Taxateurs, tel: (024) 352 9640

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring