De lekkerste pannenkoeken in de omgeving!

Rutger en Nik openden afgelopen herfst hun eigentijdse pannenkoekenrestaurant Panpacakes in Leuth. Nik van der Kuil (24), opgeleid als kok, werkte in restaurants in Australië en Nijmegen en is de bedrijfsleider. Samen met een enthousiast team staat hij graag voor je klaar.

Rutger en Nik openden afgelopen herfst hun eigentijdse pannenkoekenrestaurant Panpacakes in Leuth. Nik van der Kuil (24), opgeleid als kok, werkte in restaurants in Australië en Nijmegen en is de bedrijfsleider. Samen met een enthousiast team staat hij graag voor je klaar.

Panpacakes is een stijlvol pannenkoekenrestaurant voor iedereen! Het restaurant is modern en strak ingericht, maar zeker niet kil. Het is een warm en betaalbaar restaurant. “Bij ons kan iedereen van jong tot oud terecht voor een heerlijke en unieke pannenkoek, lunch, koffie met gebak, borrel of diner”, zegt Nik. “Onze pannenkoeken zijn creatief, net even anders dan anders. Zo serveren we een Sushirol pannenkoek en een spinazie pannenkoek en wat te denken van een pannenkoek Pekingeend? Smaakvolle creaties die je denk ik nergens anders op de kaart tegenkomt. Uiteraard werken we zoveel mogelijk met streekproducten. Zo gebruiken we melk van Zuivelboerderij Groenhouten uit Leuth en eieren van Coerwinkel uit Millingen. In het seizoen zullen we nog meer producten uit de regio gaan gebruiken. Naast heerlijke pannenkoeken hebben we ook andere hoofdgerechten en een uitgebreide lunchkaart, voor elk wat wils dus. Ook goed om te benoemen: boven ons restaurant hebben we een leuk speelparadijs! Hier kunnen alle kinderen zich uren vermaken, er is zelfs een oppas aanwezig! Heb je (nog) geen trek of wil je gewoon even wat drinken? Ook dat kan hoor, aan de hogere tafels kun je ook best even gewoon een borrel komen doen, en straks in het voorjaar en in de zomer op het terras natuurlijk. Daar staan straks wel negentig stoelen op gasten te wachten, net zo veel als binnen.”

Mix & Match
Erg eigentijds en uniek in de regio is de formule Panpacakes Mix & Match: stel je eigen pannenkoek samen met keuze uit verschillende toppings. Helemaal op maat en naar eigen wens, alles is mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een pannenkoek met Ananas, champignons en salami, het kan gewoon.

Evenement en groepen
Wij verzorgen ook graag je persoonlijke evenementen. Groepen van klein tot groot zijn welkom voor iedere gelegenheid. We serveren alles op maat. Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via E-mail of telefoon.

 

Panpacakes 
Kerkplein 1, Leuth
Tel: (024) 212 02 67
info@panpacakes.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring