De topkwaliteit Van Dam BBQ Ribs & More!

Van Dam BBQ Ribs & More aan de Berg en Dalseweg staat al sinds jaar en dag bekend om hun overheerlijke en malse spare-ribs. Van heinde en verre weten klanten de weg naar hen te vinden.

Van Dam BBQ Ribs & More aan de Berg en Dalseweg staat al sinds jaar en dag bekend om hun overheerlijke en malse spare-ribs. Van heinde en verre weten klanten de weg naar hen te vinden.

Eigenaren Martijn en Senna van Dam en het team werken met de KOPA BBQ en dat is de grootste houtskool BBQ die er is! De overheerlijke vleesproducten worden in de keuken aan de Berg en Dalseweg 46a daarop ook bereid en dat proef je direct!

En als je de gemarineerde spareribs erop ziet garen, dan loopt het water je in de mond. Ze zijn niet voor niets populair in Nijmegen, Wijchen en de regio! Martijn: “Je kiest eerst voor de normale of grote spareribs en daarna kies je de smaak en ga je voor zoet, medium, hot, chef speciaal of extra hot.”

Maar er is MORE! Wat te denken van rib-eye, black angus burger, varkenshaas saté, kipfilet of schnitzel? Daarbij heeft van Dam BBQ Ribs & More ook frites, aardappelschijfjes, maïskolf, gepofte aardappel of pistolet met een lekker sausje, drankje en/of de heerlijkste salades erbij. Martijn laat weten: “Als u geniet van onze lekkere producten. dan genieten wij ook!”

En dat zijn inmiddels honderden klanten die regelmatig bij hem komen genieten. U kunt uiteraard nog steeds afhalen na bestelling via 024- 3602582 en op de site vind je de volledige menukaart.

Tot ziens bij Van Dam!
Berg en Dalseweg 46A, Nijmegen

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring