DHD, zowel zakelijk als privé

Al twintig jaar is DHD Drukkerij in Groesbeek hèt adres als het gaat om goed en betaalbaar drukwerk. Een enthousiast team van vakmensen staat elke dag voor u klaar. Naast de verschillende drukwerkmogelijkheden voegde DHD onlangs een nieuwe tak van sport toe; sportprijzen, promotie en relatiegeschenken!

Al twintig jaar is DHD Drukkerij in Groesbeek hèt adres als het gaat om goed en betaalbaar drukwerk. Een enthousiast team van vakmensen staat elke dag voor u klaar. Naast de verschillende drukwerkmogelijkheden voegde DHD onlangs een nieuwe tak van sport toe; sportprijzen, promotie en relatiegeschenken!

Van ontwerp tot eindproduct
“Wij denken graag met onze klanten mee”, begint Dick, die samen het Henry en naamgenoot Dick eigenaar van DHD is. “Er komen hier zowel zakelijke als particuliere klanten. Briefpapier, visitekaartjes, brochures, een geboortekaartje, textiel bedrukken of prints op grootformaat, wij draaien er onze handen niet voor om. Wij adviseren graag en werken samen met onze klanten aan een mooi product. Henry verzorgt het DTP werk binnen ons bedrijf, oftewel hij is de ontwerper. Mijn naamgenoot Dick werkt op de productie afdeling en zorgt voor de juiste druk en afwerking van de producten. Maar voordat alles naar Henry en Dick gaat, heeft de klant al met mij besproken wat de wensen zijn, ik ben het eerste aanspreekpunt. We verzorgen het hele traject van begin tot eind, alles in eigen huis. Tussendoor toetsen we, als dat kan, of alles naar wens is. Hierdoor houden we het persoonlijk, zijn de lijntjes kort en leveren we meestal naar ieders tevredenheid. Geen enkel soort drukwerk is ons te gek. Daag ons uit en laat u overtuigen door onze kwaliteit.”

Sportprijzen
Nieuw in het assortiment bij DHD Drukkerij is de tak ‘sportprijzen, promotie en relatiegeschenken’. “Noem het eerder een verlengstuk van onze werkzaamheden”, zegt Dick. “We bieden hiermee voor vele klanten een mooie oplossing, alles wat ze voor hun bedrijf of vereniging nodig hebben vinden ze bij ons onder één dak. We hebben een groot aanbod aan sportprijzen en promotiematerialen. Bekers, medailles, onderscheidingen of vaantjes, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis. Bedrukken, graveren of laseren doen we in onze drukkerij zodat we uw bestelling snel kunnen leveren. Met onze laserapparatuur kunnen we ook laseren/graveren in hout, glas, karton, multiplex en diverse andere materialen.”

Betrokken
“Wij zijn begaan met onze klanten, leveren alleen de beste kwaliteit en alles op maat! Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Daarnaast tonen wij ons betrokken bij de klant of zijn/haar vereniging. Je ziet onze naam bij veel lokale verenigingen op een bord naast het veld, in hun clubblad of anderszins. Het is een wisselwerking, als wij iets terug kunnen doen voor onze klanten, proberen wij dat ook. Elkaar helpen, zorgen dat beide partijen tevreden zijn, zo hoort het toch!”

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring