Echt (h) eerlijk smaakvol

Groente- en fruit specialist Hemmy van Haaren is dé verswinkel in Groesbeek. Elke dag zorgt een enthousiast team, met passie voor het vak, ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Hoge kwaliteit, lokaal, ambachtelijk, zomaar wat termen waarvoor men staat bij van Haaren.

Groente- en fruit specialist Hemmy van Haaren is dé verswinkel in Groesbeek. Elke dag zorgt een enthousiast team, met passie voor het vak, ervoor dat de winkel er tiptop uitziet. Hoge kwaliteit, lokaal, ambachtelijk, zomaar wat termen waarvoor men staat bij van Haaren.

Dagverse groente en fruit liggen elke dag weer voor u klaar. Seizoensgebonden: de lekkerste hutspot, zuurkool uit het vat en heerlijke boerenkool voor de komende herfst en winter. Maar ook heerlijke mandarijnen, sinaasappels, appels en peren uit de streek, zoet, fris en vol van smaak. “Klopt, wij willen dat alles wat in onze winkel ligt ook lekker is”, zegt Jacqueline van Haaren. “En, natuurlijk over smaak valt te twisten, maar wij kennen ons vak en ook onze producten. Mocht je bijvoorbeeld een wat zurige appel lekkerder vinden, dan weten wij welke bij u past. Dat is het stukje vakmanschap dat je in onze winkel nog tegenkomt. Veel van onze producten komen uit de regio: mooie streekproducten. Wij weten precies waar het vandaan komt, en u dus ook! Zo hebben wij biologische sla uit Ubbergen, nieuwe oogst appels en peren van Van Wagenberg uit Overasselt en aardbeien uit Groesbeek. Kwaliteit gegarandeerd. Wij maken graag tijd voor onze klanten, verkopen eerlijke producten en geven ook een eerlijk advies.”

Meer dan honderd jaar vers
Familie van Haaren is al ruim honderd jaar een begrip in Groesbeek op het gebied van groente en fruit. Inmiddels is Hemmy de derde generatie Van Haaren die u graag een (h)eerlijk vers product verkoopt. Naast het gevarieerde assortiment verse groente en fruit, verkoopt Van Haaren tal van bijzondere producten, alles wat u nodig heeft om heerlijk te genieten. Van Haaren is ook gespecialiseerd in smakelijke verse salades, rauwkosten, soepen en maaltijden.

Maaltijdservice
Een dag geen zin om te koken, dat kan, ook dan bent u bij van Haaren aan het juiste adres. “Onze maaltijden worden met uiterste zorg samengesteld zodat u gevarieerd en gezond eet. Weinig zout, geen toevoegingen en boordevol vitamines en mineralen. Vers voor u bereid. Met een gezonde levensstijl zorgt u ervoor dat u fit bent en blijft. Eten is daarvan een belangrijk onderdeel. Daarom kiezen wij alleen voor de beste producten. En door de slimme verpakkingsmethode blijft uw maaltijd de hele week perfect houdbaar in uw koelkast. Zo krijgt u een verantwoorde maaltijd die ook nog eens heerlijk smaakt!”

Komt u gerust eens langs om kennis te maken en proef het verschil!

Uw specialist in groente & fruit Hemmy van Haaren
Dorpsstraat 41-A, Groesbeek Tel: (024) 397 6383

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring