Een paard kan mensen spiegelen

‘Ballegooijen Coaching & Communicatie’ is door Jolien van Ballegooijen opgericht om haar passie voor paarden en de fascinatie voor het gedrag van mensen samen te brengen. Daar wil ik graag meer van weten, ik ga er op de koffie.

‘Ballegooijen Coaching & Communicatie’ is door Jolien van Ballegooijen opgericht om haar passie voor paarden en de fascinatie voor het gedrag van mensen samen te brengen. Daar wil ik graag meer van weten, ik ga er op de koffie.

“Wij hebben hier thuis een manege en ik ben de hele dag met paarden bezig”, begint Jolien. “Ik ken mijn paarden door en door, ik weet precies wanneer er iets niet in de haak is, dat zie ik aan ze. Ik observeer al ruim vijfentwintig jaar mijn paarden. En als je goed kijkt, is een groep paarden net als een groep mensen. De rolverdeling, de verschillende vormen van leiderschap en de hiërarchie. De afgelopen jaren heb ik ervaren welke effecten paarden hebben op het gedrag van mensen en hoe paarden mensen spiegelen, helpen én helen.”

 “Daar heb ik iets mee gedaan. Ik ben inmiddels gecertificeerd DISC Trainer en paardencoach. Het DISC model geeft je een vergroot inzicht in jouw eigen gedragsvoorkeuren en die van de ander. En heb ik mijn eigen bedrijf ‘Ballegooijen Coaching & Communicatie’ opgericht. Mijn werkplek is de rijbaan op onze manege. Op deze karakteristieke locatie bied ik verschillende vormen van coaching aan: met, bij of zonder paarden. Ik bied diverse soorten van begeleidings- en coachingstrajecten aan, voor zowel particulieren als teams en organisaties. Thema’s die hier naar voren komen zijn: Burn-out en Burn-out preventie, bezieling in werk, familieopstellingen, balans werk & privé en nog veel meer. Wij starten altijd met een intakegesprek en bespreken de wensen en het vervolgtraject. Alle trajecten zijn op maat!”

Durf jij je te laten spiegelen door onze paarden? Dan zorgen wij voor de koffie!

Ballegooijen Coaching & Communicatie
Cranenburgsestraat 67, Groesbeek
Tel: 06-43153758

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring