Een toplocatie voor een feestje of optreden

ERA-Studio’s in Venray is een toplocatie met een perfecte akoestiek, waar regelmatig professionele opnames worden gemaakt. Daarnaast biedt de zaal een unieke ruimte voor een net iets ander feest of partijtje.

ERA-Studio’s in Venray is een toplocatie met een perfecte akoestiek, waar regelmatig professionele opnames worden gemaakt. Daarnaast biedt de zaal een unieke ruimte voor een net iets ander feest of partijtje.

“Na meer dan acht jaar bouwen, werken en investeren is het gelukt om deze zaal naar wens te kunnen afmaken”, zegt eigenaresse Oksana Titova. Haar zoon Rangel Silaev, een uitmuntend pianist, beheert de (concert)zaal. “Dit gebouw bestaat uit twee kleinere ruimtes en een grote ruimte. De kleine ruimte is de studio en control room en de zaal wordt gebruikt voor verschillende activiteiten, van opnemen tot optreden. Hier kun je een feest of bijeenkomst op maat geven. Wij staan graag klaar en zijn van vele markten thuis. Een feestje of bijeenkomst hier moet onvergetelijk zijn.”

Rangel hoopt dat hij met deze ruimte ook andere muzikanten kan helpen als ze geen ruimte kunnen vinden waarin ze zich kunnen ontplooien. “De zaal kan gebruikt worden voor repetities, opnames en evenementen, ongeacht welke stijl of samenstelling; alles krijgt een plek in onze zaal en studio!”, zegt hij. Door professionele geluidsmetingen naar de verspreiding van het geluid in de ruimte hebben we de perfecte akoestiek kunnen creëren voor opnames en voor optredens. Als het nodig is kunnen we zelfs de akoestiek aanpassen. In de toekomst gaan we ook muzieklessen en masterclasses/seminars geven  Dus als je een mooie, unieke en toplocatie zoekt voor een feest of optreden, neem dan contact met ons op!

ERA Studio’s
Dr. Kortmannweg 5 te Venray
Tel: 06-53427123
mail: info@erastudios.nl

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring