Een vliegende start voor Hair & Beautyconcept

In het pand aan de Dorpsstraat 38 in Groesbeek opende afgelopen april ‘Hair & Beautyconcept’ haar deuren. En hoe ging het in dat eerste halve jaar? We gaan er eens op de koffie.

In het pand aan de Dorpsstraat 38 in Groesbeek opende afgelopen april ‘Hair & Beautyconcept’ haar deuren. En hoe ging het in dat eerste halve jaar? We gaan er eens op de koffie.

“We hebben echt een vliegende start gemaakt’, begin Jennifer van Schoonheidssalon Jenn. “Ons concept: knippen én een schoonheidssalon, werkt. We maken gebruik van elkaars netwerk en sturen klanten naar elkaar door, dat was ook de bedoeling. Een moment voor jezelf en lekker verwend worden, heerlijk! Dat kan hier, hier stap je op en top verzorgd de deur uit.” “Je ziet inderdaad dat onze klanten terwijl wij hen aan het knippen zijn, zien dat er mensen komen voor Jenn, daar willen ze dan altijd meer over weten”, zegt Larissa van Haarstudio La ‘Stell. “En wat natuurlijk het belangrijkste is: we hebben dezelfde visie en werkwijze, dat past bij onze klanten. Zij voelen zich hier thuis, dat horen we vaak terug, en dat is leuk.” “We proberen een huiselijke sfeer te creëren,” vult Stella aan. “Dus een stuk gezelligheid en vakwerk, dáár staan wij voor. Onze klanten zijn kinderen, mannen en vrouwen, iedereen is welkom. Bruidjes die komen voor hun kapsel en visagie, alles vind je hier onder één dak. Die vliegende start waarover Jennifer al sprak, dat klopt zeker en binnenlopen zonder afspraak wordt steeds moeilijker. Wij raden dan ook iedereen aan, maak een afspraak, dat is altijd beter.”

Voor de komende feestdagen zit ‘Hair & Beautyconcept’ dan ook al bijna vol. Maar zijn er leuke cadeaupakketten te koop en natuurlijk verkopen de dames ook cadeaubonnen!

‘Hair & Beautyconcept’
Dorpsstraat 38 Groesbeek
tel: (024) 679 3927

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring