Eerste schop in de grond bij Active Studio

De eerste schop is de grond in, het bouwrijp maken is bijna afgerond voor de nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie van Active Studio aan de Hulsbroek in Groesbeek. Jeroen Janssen en zijn vrouw Mariska zijn er erg blij mee.

De eerste schop is de grond in, het bouwrijp maken is bijna afgerond voor de nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie van Active Studio aan de Hulsbroek in Groesbeek. Jeroen Janssen en zijn vrouw Mariska zijn er erg blij mee.

“We zijn al een paar jaar bezig met dit project en nu gaan we beginnen, ja daar word ik enthousiast van”, zegt Jeroen. “Wat we gaan neerzetten is uniek in Nederland. Het wordt echt een supermooie moderne blikvanger, een gebouw  waarin verschillende concepten worden gehuisvest. We gaan straks producten en diensten leveren ter bevordering van onze lichamelijke en geestelijke gezondheid."

"Een van deze concepten is Active workouts. Hier kan men straks meer als 60 workouts in de week volgen.“Van de nieuwste trend HIIT tot Spinning, Cross-fit, boxing, Zumba of Jumping, alles is mogelijk en alles wordt door onze geschoolde instructeurs begeleid", voegt Mariska eraan toe. "Of je nu beginner bent of gevorderd, wij bieden voor elk wat wils. We zijn nu al sterk onderscheidend in onze freestyle lessen, waarbij onze instructeurs  de kennis in huis hebben om iedere sporter voldaan en met een smile naar huis te laten gaan."

“Ook trainen we gericht naar een doel, maar ook specifiek naar een bepaald niveau", vervolgt Jeroen. "We gaan bijvoorbeeld met onze spinning fietsen, waar men nu ook al van heinde en verre naar ons toekomt om te trainen, straks ook zo trainen dat de sporter ook buiten aan de slag kan op zijn eigen fiets. We maken een programma zodat hij/zij dit kan afwisselen met buiten en binnen trainen.”

“Dit zijn nog maar een paar kleine voorbeelden, wij kunnen de hele Topic wel volschrijven over de verschillende activiteiten die straks bij ons plaats gaan vinden. Maar laten we het zo zeggen, wordt vervolgt!”

Meer informatie of vragen: bel met (024) 397 7555

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring