Elke patiënt voelt zich hier in zijn element

Tandartspraktijk Element is sinds 2014 gevestigd in Malden. Afgelopen november verhuisden ze van de Zwerfkei naar de Horst. We spreken met tandarts Ivo Kruijssen en Robin, officemanager /preventieassistente.

Tandartspraktijk Element is sinds 2014 gevestigd in Malden. Afgelopen november verhuisden ze van de Zwerfkei naar de Horst. We spreken met tandarts Ivo Kruijssen en Robin, officemanager /preventieassistente.

“Wij zijn een gerenommeerde tandartsenpraktijk met een team van tien medewerkers” zegt Ivo. “Men kan bij ons terecht voor alle reguliere behandelingen waarbij wij uiteraard de nodige preventieve tips meegeven voor het behoudt van een gezond gebit. Mochten er andere problemen optreden waarmee wij niet bekend zijn, werken wij samen met andere deskundige praktijken. Ons streven is onze patiënten goed te kunnen helpen en daardoor tevreden te houden.”

Element
“De naam van onze praktijk is bewust gekozen”, vult Robin aan. “Het gebit is opgebouwd uit tanden en kiezen. In de tandheelkunde worden deze ‘elementen’ genoemd. Een tandarts mag niets uit het oog verliezen en zal bij elke controle of behandeling secuur bezig zijn met elk element. Bij ons ontvangt u mondzorg op maat: deskundige en nauwkeurige tandheelkunde door een zeer gemotiveerde tandarts en preventiemedewerkers.

Daarnaast is iemand in zijn element als hij zich ergens prettig voelt. Het is dan wel een tandartspraktijk, maar we doen er alles aan om ieder zich in zijn of haar element te laten voelen. Mensen gaan meestal niet graag naar de tandarts, vaak komt er angst of spanning bij kijken. Bij ons voelt u zich snel op uw gemak door onze persoonlijke benadering. Een praktijk waar tandarts en patiënt samen zorg dragen voor een gezond gebit.”

Vakmensen
Bij Tandartspraktijk Element werkt een topteam van vakmensen in verschillende disciplines. Zo werken er twee tandartsen, twee Mondhygiënisten,  drie preventieassistenten, twee tandartsassistente en een tandtechnieker. Een van de tandartsassistenten volgt momenteel een interne opleiding. Ook dat kan bij Element. Een dag per week gaat men naar school, de andere vier dagen wordt gewerkt en ervaring opgedaan in de praktijk. Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste leerlingen!

Preventie
Tot slot pleit Tandartspraktijk Element voor een goede preventie, want voorkomen is beter dan genezen. Wat is de beste manier om uw gebit te onderhouden en wat kunt u zelf doen om het dagelijks onderhoud te optimaliseren? “Bij ons krijgt u de begeleiding die u nodig heeft. Tevens wordt bij elke halfjaarlijkse controle uw gebit niet alleen secuur nagekeken, maar ook professioneel gereinigd. De kans dat u problemen krijgt met uw gebit is daardoor aanzienlijk kleiner”, besluit Ivo.

Tandartspraktijk Element 
De Horst 4 – Malden
Tel. (024) 6756347

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring