Feestelijke opening Boerderijwinkel Cornelissen

Op 29 november opende de nieuwe Boerderijwinkel Cornelissen haar deuren aan Mosaique 6 in Nieuw Bergen. Na vijfentwintig jaar op de oude locatie nu in het hart van Bergen, met nog ruimere keuze aan streek- en lokale producten. Topic ging er op bezoek.

Op 29 november opende de nieuwe Boerderijwinkel Cornelissen haar deuren aan Mosaique 6 in Nieuw Bergen. Na vijfentwintig jaar op de oude locatie nu in het hart van Bergen, met nog ruimere keuze aan streek- en lokale producten. Topic ging er op bezoek.

De winkel werd officieel geopend door Eva en haar opa Cor Cornelissen. Eva met haar eenentwintig jaar de jongste telg van de familie Cornelissen, gaat de winkel samen met vader John runnen. Op den duur zal John een stapje terugdoen en kan Eva de winkel overnemen. “Oh, dat duurt nog wel even hoor, pap moet me eerst goed op weg helpen”, zegt Eva. “We hebben de winkel samen ingericht, pap met zijn ervaring en ik met mijn visie op de toekomst. En volgens ons zijn we aardig geslaagd en we hebben nu een mooie winkel met een enorm aanbod in streek- en lokale producten”. Vader John vult aan: “We leveren al vijfentwintig jaar streekproducten en ons assortiment groeide maar door. Toen Eva aangaf dat ze het wel zag zitten om het bedrijf over te nemen, zijn we op zoek gegaan naar een andere locatie. Hier in winkelcentrum Mosaique hebben we dit pand gevonden. Het is ruim, midden in het centrum en makkelijk te bereiken, daar waren we zo over uit. Eva kan hier nog jaren vooruit.” Bij Boerderijwinkel Cornelissen is het assortiment uitgebreid. Zo zijn er veel seizoensproducten verkrijgbaar, zijn er dagelijks verse groenten en fruit, is er een uitgebreid assortiment kaas en verkopen ze veel zuivelproducten uit de streek. “En daarnaast hebben we heel veel keuze in speciaal bieren, uit de streek”, zegt Eva. “En ook voor relatiegeschenken, kerstpakketten, heerlijke chocolade of een origineel cadeau ben je welkom, wij maken alles naar wens en op maat!”

???????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????, is zes dagen per week, van maandag tot en met zaterdag, geopend en gevestigd aan Mosaïque 6 in Nieuw Bergen

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring