Food & Health bestaat tien jaar!

Ilona Loonstra, voedingsdeskundige, personal trainer en trotse eigenaar, vertelt ons graag over haar praktijk en de succesvolle werkwijze die zij dit jaar al tien jaar hanteert.

Ilona Loonstra, voedingsdeskundige, personal trainer en trotse eigenaar, vertelt ons graag over haar praktijk en de succesvolle werkwijze die zij dit jaar al tien jaar hanteert.

“Tijdens mijn studie (HBO Voedingsdeskundige) deed ik ervaring op bij een groot voedingsconcern. Zelf weet ik hoe dat gaat met afvallen en aankomen en, zoals elke vrouw, wil ik ook graag in balans zijn en blijven. Vervolgens ging ik werken bij een bedrijf waar je kon sporten in warmtecabines. Dat werkte en ik dacht: als ik daar nu ook nog voedingsadvies bij kan geven… Nou, ik heb een cabine aangeschaft en ben gestart. Binnen een jaar had ik er drie staan en was ik er lekker druk mee.”

“Ik merk dat met name de persoonlijke begeleiding en het kleinschalige aanslaat. Hier komen jonge meiden maar ook dames van in de zeventig. We bieden POWER trainingen aan maar ook individuele trainingsprogramma’s.  Elk individu is anders en heeft een ander persoonlijk doel. Ik geef een op maat gemaakt voedingsadvies en neem als het ware mijn klanten bij de hand. Ik leg de nadruk niet op wat je niet mag want ik vind het goed om juist te focussen op wat je wél mag. Zo werken we samen naar het beoogde doel en dat werkt. Mijn cliënten zijn zeer tevreden met hun gezondheid en lichaam op het gebied van voeding en beweging, ze zitten lekkerder in hun vel, zijn beter in balans, tevreden met hun lichaam en genieten van het leven. Daar gaat het volgens mij om.”

Thermo Fysische Methode
Afvallen of gewoon een gezond eetpatroon ontwikkelen, dat kan door middel van een persoonlijk voedingsadvies, in combinatie met twee trainingen van circa dertig minuten per week volgens de Thermo Fysische Methode. De warmtecabine is ook zeer geschikt voor mensen met fibromyalgie gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis en fibromyalgie. De warmte voorkomt spierpijn en je ontlast je gewrichten omdat je de oefeningen vooral liggend uitvoert.

Food & Health, Malden
Ilona Loonstra
Tel: 06 41162424

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring