Hairforce 1 heeft nieuws

“Hair & Beauty Hairforce 1 met vestigingen in Gennep en Boxmeer, heeft altijd wel nieuws te melden”, zegt eigenaresse Charlene Haga. “Of het nu over collega Renee gaat, die mee heeft gedaan met de Young Intercoiffure, over onze nieuwe waterbesparende kranen, over onze eco-producten of over onze nieuwe filiaalleidster in Boxmeer en natuurlijk hoe gaan we met de corona maatregelen, nieuws genoeg!”

“Hair & Beauty Hairforce 1 met vestigingen in Gennep en Boxmeer, heeft altijd wel nieuws te melden”, zegt eigenaresse Charlene Haga. “Of het nu over collega Renee gaat, die mee heeft gedaan met de Young Intercoiffure, over onze nieuwe waterbesparende kranen, over onze eco-producten of over onze nieuwe filiaalleidster in Boxmeer en natuurlijk hoe gaan we met de corona maatregelen, nieuws genoeg!”

‘Young Intercoiffure’
Renee Winnen heeft onlangs zeer verdienstelijk meegedaan aan de ‘Young Intercoiffure’. “Dat zijn vier dagen bootcamp met jonge talenten die de verschillende takken van sport in de haarbranche mogen tonen”, zegt Renee. “Kleuren, opsteken, communicatie en presentatie en uiteraard knippen, erg leuk om er aan mee te doen. Renee werd er tweede van Nederland, een bijzondere presentatie!”

Waterbesparende kranen
Dat Hairforce1 maatschappelijk verantwoord bezig is blijkt wel uit het feit dat sinds kort alle kranen/sproeikoppen zijn vervangen door ECOHEADS showerheads oftewel waterbesparende sproeiers. ECOHEADS is een jong en vooruitstrevend merk, geboren uit een passie voor innovatie en vernieuwing met een modern design en hoge prestatie. De Showerhead verdubbelt de waterdruk en vermindert tegelijkertijd het waterverbruik met 65%. Het unieke filtersysteem verlaagt het chloor gehalte in het water en genereert negatieve ionen wanneer er water doorheen komt. Dit zorgt voor zachter haar en een gladder eindresultaat van uw haar.

Eco-producten
Hairforce1 werkt ook met eco-producten voor het creëren van een letterlijk natuurlijke look met glimmend haar gebaseerd op natuurlijke suikers. CG Proof, bestaat uit alleen maar biologische ingrediënten en 100% Eco bevat geen sulfaten, siliconen of parabenen. Het is zeker niet getest op dieren!

Filiaalleidster in Boxmeer
In haar tweede vestiging in Boxmeer heeft Charlene sinds 1 februari een nieuwe filiaalleider aangesteld: Meagen Penders. Meagen deed bij verschillende kapsalons ervaring op en heeft veel zin in deze nieuwe uitdaging. “Als tevreden klanten vol zelfvertrouwen de deur uit gaan, krijg ik een lach op mijn gezicht” zegt Meagen. “Ik vind het belangrijk dat, als je bij mij of mijn collega’s in de stoel zit, dit een momentje voor jezelf is en je volledig kunt relaxen. Vanzelfsprekend heb ik klantvriendelijkheid en tevredenheid hoog in het vaandel staan.”

Corona maatregelen: WIJ WACHTEN OP JULLIE - WACHTEN JULLIE OP ONS?
Het is jullie vast niet ontgaan dat de maatregelen voor de overheid zijn verlengd tot tenminste 28 april. Dit is echt een slopende tijd voor ons en ons prachtige team. Het doet pijn een lege salon in te lopen waar we zo hard voor hebben gewerkt en misschien nu nog wel harder dan ooit voor moeten gaan knokken. Ondanks dat, staat uiteraard de gezondheid van jullie, ons team en mijn eigen gezin boven alles.

Onze vraag aan jullie; onze klanten, mensen in de regio, vrienden, kennissen wacht op Team Hairforce 1. Is je haar te lang? Wil je tips? of bestel bijv. een uitgroeisetje, product, krultang of een cadeaubon.Abonneer op ons youtube kanaal: Hairforce 1. Elke dag posten wij nieuwe youtube filmpjes, wij zijn werkdagen te bereiken per app - 0683783581

Klik hier voor ons Youtube kanaal!

Klik hier voor ons laatste nieuws op Facebook

Hairforce1 | Brugstraat 3 Gennep | Steenstraat 29 Boxmeer

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring