Haken is voor alle leeftijden

Afgelopen maart opende Hannie Wollenberg haar eigen haakatelier. Er werd ruimte gemaakt in haar woonhuis en “Handmade by Hannies” ging van start.

Afgelopen maart opende Hannie Wollenberg haar eigen haakatelier. Er werd ruimte gemaakt in haar woonhuis en “Handmade by Hannies” ging van start.

Voor Hannie een droom die uitkwam, ze heeft van haar grote hobby haken, haar beroep mogen maken. Een hobby die ontstaan is in een periode waarin, in verband met de ziekte van haar zoon Dirk, veel tijd werd doorgebracht in het ziekenhuis. Tijdens de lange en ook spannende uren wachten, heeft Hannie zichzelf haken geleerd. Garen en haaknaalden aangeschaft en met hulp van filmpjes op YouTube ging ze aan de slag. Om er vervolgens niet meer mee op te houden, maandelijks gaan er heel wat kilometers garen door haar handen. Er is inmiddels ook een webshop en haakt Hannie op bestelling de prachtigste knuffels, tassen, kussens enz. enz. “Haak een avond aan”, zo heten de avonden wanneer je bij Hannie in het atelier kunt leren haken of, net als Hannie zelf, het haken opnieuw kunt ontdekken. De koffie staat klaar, het atelier is gezellig gevuld en er is prachtig garen in allerlei materialen en de mooiste tinten.

Haken is voor alle leeftijden, jong en oud samen om de tafel, kletsen en ontspannen bezig zijn met je haakwerk. En lukt het even niet, dan helpt Hannie je weer op weg. ‘’Mijn haaktools blijken nog intact, heerlijk om te doen en straks heb ik een leuke nieuwe tas.’’

Wil je ook eens aanhaken? Kijk op de website voor meer informatie

www.handmadebyhannies.nl

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring