Harold Arts Podotherapie volop in beweging

Harold Arts Podotherapie blijft volop in beweging! In 2020 bestond de praktijk vijfentwintig jaar en betrokken ze hun gloednieuwe pand in Gennep. Binnenkort komt er een nieuwe vestiging in Mook bij! Ik spreek erover met Monique en Harold Arts.

Harold Arts Podotherapie blijft volop in beweging! In 2020 bestond de praktijk vijfentwintig jaar en betrokken ze hun gloednieuwe pand in Gennep. Binnenkort komt er een nieuwe vestiging in Mook bij! Ik spreek erover met Monique en Harold Arts.

“Ja, allemaal leuke momenten die je graag wilt delen en vieren met je personeel en met je patiënten, maar door corona is dat helaas niet mogelijk”, zegt Monique. “Ach, hier op bezoek komen is toch al een feestje op zich”, voegt Harold eraan toe. Harold en Monique runnen samen de praktijk: Harold is podotherapeut en Monique is als medisch pedicure en praktijkmanager veelal achter de schermen werkzaam. “We werken met een enthousiast team van zorgprofessionals in onze podotherapiepraktijken in Gennep, Heijen en Mook. We werken met drie podotherapeuten en twee medisch pedicures. U kunt na een verwijzing van de (huis)arts of op eigen initiatief bij ons terecht voor podotherapie, sportpodotherapie, podo-manueeltherapie, medische voetverzorging en Dry needling. In veel situaties vergoedt uw zorgverzekeraar (gedeeltelijk) de kosten.

Vooruitstrevend
Harold Arts Podotherapie startte in 1995 en is nu met drie locaties dé praktijk voor podotherapie voor Gennep, Heijen, Mook en omgeving. “In die tijd is er wel een en ander veranderd”, zegt Harold. “Ik weet nog dat we een blauwdruk namen van een voet, die uitknipten en van dat model een zool maakten. Tegenwoordig gaat dat allemaal digitaal. Er wordt een loopanalyse gemaakt, alles is afhankelijk van drukmeetsystemen, waarbij we wel driehonderd drukmetingen per seconde maken. Van de voet maken we dan een 3D scan en aan de hand van deze scan wordt de zool in 3D ontworpen. Hierna wordt met een druk op de knop deze in 3D vervaardigd in een bruikbaar exemplaar. We streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige Podotherapeutische- en voetzorg te bieden, dan moet je vooruitstrevend zijn, en dat zijn we zeker. We zijn innovatief en werken met kwalitatief hoogstaande apparatuur. Én we kijken verder dan alleen een voet. Mensen moeten pijnvrij kunnen functioneren, of dat nou bij sporten, wandelen of werken is. Misschien ligt het probleem wel aan een verkeerde (loop)houding. Nou dan adviseren we daar iets aan te doen.”

Missie
Het is onze missie om mensen met voetklachten, klachten aan het bewegingsapparaat vanwege een afwijkende voetstand of klachten van voetverzorgende aard, te behandelen en indien mogelijk de klachten op te lossen. De basis van onze behandeling is: tijd nemen voor de patiënt, zowel bij de podotherapie als de medische voetverzorging. We stellen de verwachtingen, de wensen van de patiënten altijd centraal en we streven ernaar hen kwaliteit van leven te bieden.

Praktijk Gennep
Kleermakersgroes 5

Praktijk Heijen
Schaafsebosweg 11

Praktijk Mook
Koningin Julianastraat 3

Tel: (0485) 51 55 00

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring