Heerlijk vers ijs van eigen bodem

IJsboerderij Foxhill in Groesbeek bestaat komende mei precies een jaar. De start vorig jaar, midden in coronatijd was spannend, maar velen wisten en weten nog steeds de weg naar Foxhill te vinden

IJsboerderij Foxhill in Groesbeek bestaat komende mei precies een jaar. De start vorig jaar, midden in coronatijd was spannend, maar velen wisten en weten nog steeds de weg naar Foxhill te vinden

“Je ziet hier mensen echt genieten van onze ijs, van het boerenbedrijf, maar zeker ook van de mooie omgeving met prachtig uitzicht”, zegt Yvonne. Samen met haar man Ivo runnen ze de ijsboerderij. Ivo heeft daarnaast nog zo’n 110 melkkoeien en 85 jongvee in zijn melkveebedrijf. “Mensen zijn nieuwsgierig, weten dat onze ijs ook van onze eigen melkkoeien komt, daar wil men veel over weten en graag kijken, dat kan, wees welkom”, zegt Ivo.

Foxhill werkt samen met lokale en regionale ondernemers om hun (seizoens)producten in het ijs te verwerken. “Klopt, de streeksapjes komen van Social Juice, fruit uit de Ooij, gemaakt bij het Wijnbouwcenterum en biologische losse thee van Tea-Cher uit Groesbeek” zegt Yvonne. “Bakkerij Oomen blijft ook dit jaar betrokken voor het gebak. In totaal hebben we 18 verschillende (seizoens)smaken in de verkoop, waaronder ook gluten- en lactosevrij ijs en suikervrij ijs. Ons ijs is 100% puur van de koeien die hier in onze eigen weilanden lopen.

Naast heerlijk vers ijs kun je bij Foxhill ook genieten van een goede kop koffie of andere koffiespecialiteiten met een vers stuk gebak. En wat zeker de moeite waard is, is het fantastische uitzicht wanneer je op het terras zit. De boerderij is open tijdens onze openingstijden deze is te bezichtigen en je kunt er kalfjes en koeien aaien. Voor de kinderen is er een nieuw speeltoestel om heerlijk te spelen.

Pasen 2022
Eerste en Tweede Paasdag open van 1100-1800 uur tevens is er op beide dagen een leuke Paasspeurtocht voor de kinderen op het bedrijf. Vanaf nu is het ook mogelijk om een heerlijke ijstaart voor de Pasen te bestellen zie website.

Reguliere Openingstijden:
Vanaf 25 maart: vrij 1300-1800 uur, zat en zon 1100-1800 uur
Vanaf mei: woe en vrij 1300-2000 uur, zat en zon 1100-2000 uur
Schoolvakanties: woe tot en met zon 1100-2000 uur

IJsboerderij ‘Foxhill’ is gevestigd aan de Klös 5 in Groesbeek zie ook

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2023  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring