Ik neem uitgebreid de tijd voor elke klant!

Vanaf maart 2019 zit Tandtechnicus Joep Driessen in Milsbeek. Joep verbouwde zijn garage tot een mooie en moderne praktijk met werkruimte. We gingen bij hem op bezoek.

Vanaf maart 2019 zit Tandtechnicus Joep Driessen in Milsbeek. Joep verbouwde zijn garage tot een mooie en moderne praktijk met werkruimte. We gingen bij hem op bezoek.

De praktijk van Joep is gevestigd op Zwarteweg 51A in Milsbeek. “Ik heb altijd al graag mijn praktijk aan huis gewild”, begint Joep. “Het heeft veel voordelen: ik maak minder reisuren, kan sneller schakelen en het is persoonlijker. Het klinkt misschien gek, maar men voelt zich sneller vertrouwd en daardoor meer op zijn gemak. Ik neem uitgebreid de tijd voor elke klant, dat werkt er inderdaad ook wel aan mee.” De service en kwaliteit die Joep biedt staan op nummer één. “Ik merkte dat in grotere praktijken het wat onpersoonlijker werd, daar lijdt de service en kwaliteit onder, dat wil ik niet, vandaar deze keuze.” Driessen die kan rekenen op een mooie klantenkring, werkt volgens de geldende ISO normen en is verbonden aan zorgverzekeraars zoals VGZ en CZ.

Omdat Joep weet dat de mobiliteit van ouderen in verzorgingstehuizen of thuis soms een probleem is, bezoekt Driessen zijn klanten desgewenst aan huis. “Dat is een stukje extra service waar ik veel goodwill mee kweek bij mijn klanten. Dat voelt goed.” Driessen biedt zo dus mondzorg op maat in zijn nieuwe praktijk in Milsbeek.

Driessen Tandprothetische praktijk vindt u aan de Zwarteweg 51A in Milsbeek.
Telefonisch bereikbaar op nummer: (0485) 383852

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring