Interieurontwerp voor senioren

Een comfortabele, eigentijdse én vertrouwde woning voor senioren ontwerpen, dat is mijn doel

Een comfortabele, eigentijdse én vertrouwde woning voor senioren ontwerpen, dat is mijn doel

Karin Janssen uit Molenhoek timmert sinds een aantal jaar aan de weg met haar onderneming ‘Interieurontwerp voor senioren’. Maar wat doet ze nu eigenlijk precies en wie kan er bij haar terecht. Dat zou ik graag eens willen weten.

Karin is een behulpzame en creatieve dame. Afgestudeerd als interieur- en productontwerper, ontwikkelde ze zich tot allround ontwerper. Naast haar ontwerp- en communicatiewerk voor bedrijven en organisaties heeft zij zich verder gespecialiseerd in interieurontwerp. “Ik help graag mensen met mijn kennis en expertise, liefst senioren. Senioren die de stap willen zetten hun (te) grote huis, vaak met dito tuin, te verruilen voor een levensloopbestendige woning of appartement”, aldus Karin. “Samen komen tot iets moois naar ieders tevredenheid. Het kan van a tot z. Bij nieuwbouwprojecten ga ik bijvoorbeeld op zoek naar een indeling die echt past bij de klant. Die misschien de keuken met kookeiland op de bouwtekening liever inruilt voor een compactere keuken, waardoor er extra ruimte ontstaat voor dat gezellige extra leeshoekje. Maar ik help ook klanten die hun huidige woning toekomstbestendig willen maken.”

“Om een goed interieuradvies te ontwikkelen is het belangrijk om de woonwensen van de klant heel helder te krijgen: Hoe leeft iemand in zijn huis? Welke meubels moeten er zeker mee? Wat is het beschikbare budget? Hoe ziet de plattegrond eruit? Etc. De antwoorden zijn de basis voor het maken van een interieurontwerp of een kleur- en stofferingsadvies. Dit is aan te vullen met bijvoorbeeld een lichtplan, het ontwerp van een keuken of badkamer of hulp bij het aanvragen van offertes bij leveranciers. Ik heb veel contact met de klant en samen stemmen we af waarmee ik kan helpen om de oversteek naar een nieuwe woning of woonsituatie zo overzichtelijk en prettig mogelijk te maken.”

Op de website kunt u meer informatie vinden, ‘binnenkijken’ bij projecten die Karin heeft gerealiseerd en ervaringen van klanten lezen. Wilt u eens met haar van gedachten wisselen over uw woonwensen? Stuur haar een mailtje (hallo@interieurontwerpvoorsenioren.nl) of bel 06-81906906.

 

Naar het overzicht

Remi van Bergen

Over de schrijver

Remi van Bergen

Oprichter RvB Media en uitgever van 6 regionale edities Topic Magazine. Het gezicht van de regio en uw communicatie adviseur voor zichtbaarheid. Allrounder en in het bezit van jarenlange ervaring in de schrijvers- en communicatiewereld, altijd nieuwsgierig naar actualiteiten en bedrijvig in vrijwilligerswerk voor meerdere verenigingen.

Lees meer

© 2024  |  RvB Media - Topic Magazines  |  Privacyverklaring